Trust Ecommerce Europe
Handlekurven din er tom.
Ordre: kr 0,00
Total: kr 0,00
Fri frakt fra 1200 kr.
14 dagers returrett
2-5 dager levering
Kundeservice: [email protected]

Denim Project

Med et par moderne jeans fra Denim Project kan du være sikker på å få noen trendy og behagelige denim jeans til en god pris. Denim Project er et av de nyere merkene her hos 2trendy, og vi er veldig begeistret for den gode passformen og kvaliteten. Her hos 2trendy finner du alltid de mest aktuelle og moteriktige merkene til de beste prisene. Her på siden kan du se det store utvalget av trendy bukser fra Denim Project.

View more
Jeans til både hverdag og fest Denim jeans har vært en del av herremoten i veldig mange år – og de fortsetter med å være motemannens ''go-to'' bukser. Et par moderne denim jeans fra Denim Project holder faktisk i mange år, og de kan fås i mange forskjellige farger. Det gjør det enkelt å variere garderoben i hverdagen; og de er pene nok til at du kan bruke dem til festlige anledninger.

Denim Project er kvalitetsbevisste jeans som alle har råd til. Visjonen er å lage holdbare og moteriktige denim jeans som ikke koster en formue – og man kan trykt si at visjonen har blitt til virkelighet. Her hos 2trendy finner du alltid de mest moteriktige og moderne merkene fra både inn- og utland. Husk at du alltid får gratis frakt på ordre over 1000,- og gratis retur her hos oss.