Trust Ecommerce Europe
Handlekurven din er tom.
Ordre: kr 0,00
Total: kr 0,00
Fri frakt fra 1200 kr.
14 dagers returrett
2-5 dager levering
Kundeservice: [email protected]

Solbriller

Den eneste riktige måten å si velkommen til sommeren på, er med et par moderne solbriller. Kule solbriller kan du finne i 2trendys sortiment – hvis du liker wayfares, aviator eller en helt annen modell. Du kan finne et stort utvalg av sommerens viktigste accessorier i vårt eksklusive utvalg over.

View more
NYHET
2 for 350,-
2901P Brown
NYHET
2 for 350,-
1450 Brown
NYHET
2 for 350,-
2410 Black
NYHET
2 for 350,-
2411 Black
NYHET
2 for 350,-
2412 White
NYHET
2 for 350,-
2413 White
NYHET
2 for 350,-
2488 Black
Viktig

Solbriller skaper en spesiell eleganse på toppen av nesen. De beskytter også øynene dine mot skarpe solstråler. Trendsetterne kaster seg selvfølgelig over solbriller som ravner kaster seg over blanke gjenstander. Ingen riper i lakken. Solbrillene er ingen døgnflue, men en evigutviklende maktfaktor på motehimmelen. Stjerneskudd flyr forbi, men solbrillene skinner klart som fullmånen på den mørkeste natten. De får de motebevisste til å snu seg. Solbrillene er et skinnende materiale som øker livskvaliteten. De får frem selvsikkerheten og roen i deg, i en hverdag ellers fyllt med stress og mas.

Historien om brillene

Hvis man skrur tiden mere enn 10.000 år tilbake finner man starten for solbrillene. For i en tid hvor jegere og samlere måtte sloss for maten var snøblindhet et utbredt problem. Hvis det kritthvite snølandskapet tullet med øynene, gjorde det at jegerne var ute av stand til å skaffe seg den livsviktige maten. Løsningen på problemet ble en brille i tre eller bein med en smal sprekk så lyset ikke kunne trenge inn.
På 1100-tallet finner vi det neste interessante kapittel i historieboken – denne gangen skal vi til Kina. For i datidens kinesiske rettssal, satt dommerne med øynene gjemt bak mørke briller. På den måten kunne ikke forsvarer og anklager lese dommernes reaksjoner – akkurat som vi i dag ser det er i det populære gamblingspillet poker. De kinesiske mørke brilleglassene var laget av tynnslipet brun kvarts.
Solbrillene som vi kjenner dem i dag ble først introdusert for verdensborgerne under første delen av 1900-tallet. Her ble solbrillene utviklet til datidens Hollywood-navn. Stumfilmsskuespillerne ble utsatt for mange sterke lys under produksjon, og kunne derfor på komisk vis utnytte solbrillene i jobbsammenheng. Etter de stumme kjendisene tok solbrillene i bruk fulgte verdens motedesignere etter. I dag kan solbrillene finnes i uendelige varianter og de ulike solbrilletypene strømmer inn over befolkningen. Noen går av moten, mens andre blir eller kommer til. Derfor er vi hele tiden oppdatert på den nyeste moten innenfor solbriller.

Wayfarer

Da jeg var liten trodde jeg at solbrillene mine var det viktigste i livet. Nå som jeg er eldre vet jeg at det er riktig. Det ble engang sagt av en vis mann, mens han tok de klassiske wayfare solbrillene opp på nesetippen og dekket de smaragdblå øynene.
Wayfarers blir ofte kalt for de mest populære solbrillene gjennom tidene. I 1956 ble de introdusert på markedet av solbrille-giganten Ray-Ban. Brillene brøt med den klassiske metalrammen, og ga trendsetteren en lett plastikkramme. Det kunne kanskje virke som en nedgradering, men det ble en kjempehit.
Solbrillene har igjennom sin tid opplevd en veldig vekslende popularitet. Opptil det 21-århundre var wayfare-solbrillene absolutt ikke en bestseller, men vintage-looken som den tilbydde falt tilrette hos mange kjendiser. Mary-Kate Olsen var en av de kjente fjesene bak wayfare-brillenes revolusjon. Senere har spesielt Twilight-stjernen Robert Pattinson, pop-dronningen Katy Perry og hit-kongen Bruno Mars blitt kjent for å bruke brillene. Mange i popkulturen bruker brillene som en liten anerkjennelse av Michael Jacksons evige tak på popmusikken. Jacko, som han populært ble kalt, brukte ofte wayfaresolbriller under sine gylne Thriller- og Bad-tider. I hans senere år brukte han i større grad aviator-brillene.

Top Gun-brillene

Vandrende mot landingsbanen iført den grønne pilotuniformen har Maverick et selvsikkert blikk i øynene. ’I feel the need, the need for speed’. Sånn høres den kjente onelineren fra Maverick ut, som gir Goose en high-five innen han går på flyet. Tom Cruise setter motoren i gang og den berømte gitarsoloen fra temasangen sender han sikkert på vei.
De fleste gutter har hatt en enorm lyst til å sette Aviator-brillene på nesetippen og suse mot skyene i et jagerfly til de klassiske melodiene etter å ha sett Top Gun-filmen. Selv om det siste er en guttedrøm kun få får sjansen til å oppleve, kan de fleste i hvert fall få første ønske oppfylt- å bli eier av et par aviator-briller. Aviatorbrillene skaper den klassiske pilot-stilen, og har gjennom tidene hilst sommeren velkommen på mange trendsettende ansikt. Hvis ikke du allerede har et par, bør du skaffe deg et. Et must-have til den moderne garderoben. Finn Aviator-briller fra moterebellen Vans i vårt sortiment over.

Sommerklar levering

Her hos 2trendy jobber vi for å bli din go-to leverandør av trendsettende herreklær. Vi har alltid et tidløst og nytenkende utvalg av herremote fra de beste nasjonale og internasjonale merkene. Vi gjør mye for å verne om kundene våre. Derfor sender vi de nye solbrillene dine med rask levering. En sommerklar levering som senest ringer på døren to-fem hverdager etter bestillingen. På den måten kan du moteriktig vandre den norske sommeren i møte med dine trendy solbriller.