Trust Ecommerce Europe
Handlekurven din er tom.
Ordre: kr 0,00
Total: kr 0,00
Fri frakt fra 1200 kr.
14 dagers returrett
2-5 dager levering
Kundeservice: [email protected]

Støvler

Finn de perfekte bootsene i det store utvalget av moteriktige boots fra alle de store og kjente merkene.

Boots er et godt alternativ til deg som vil se moderne og moteriktig ut. Det er sko som gjør at du skiller deg ut, uansett om du bruker dem på jobb, i hverdagen eller på fest.

Her på siden finner du boots av beste kvalitet og med det nyeste design, fra alle de kjente merkene, som Selected, Born // Raised, Woden, og mange andre – så du alltid kan sikre deg boots med høy standard!

View more
Boots til den motebevisste mann

Det finnes mange Flotte og fete sko – men din samling av sko er først komplett når du har skaffet deg et par elegante og stilige boots.

I mange situasjoner er sko bare ikke nok, og hvis du virkelig vil se trendy og bra ut, bør et par boots være en del av samlingen din. Har du boots i garderoben din kan du variere antrekkene dine mye mer – og enda bedre – oppnå en mye mer maskulin og moderne stil enn du kan med vanlige sko.

Er du opptatt av utseende og alltid ønsker å se bra ut er du med andre ord nødt til å ha et par  – og aller helst et par fra et av de store, kjente merkene så du henger med på den siste moten.

Kjempeutvalg på billige og moteriktige boots

Hos 2trendy finner du kun klær fra de største merkene – og selvfølgelig også boots fra de feteste merkene.

Du kan derfor være sikker på å være helt oppdatert på moten når du handler boots hos 2trendy. Akkurat som du kan være sikker på at bootsene er av høy kvalitet – og til en fair pris.

Et store utvalg av fete boots betyr at du kan finne de som er riktige til deg, uansett hvilken stil du måtte ha. Vi har boots som passer til enhver smak – og som får alle å se ut som en stjerne.

Elegante boots er veien til en fet stil

Med et par fine boots kan du dra stilen helt til topps – og fremheve ditt kule utseende.

Boots passer perfekt til et par moderne jeans og en fin t-skjorte eller en kul strikkegenser. Uansett hvordan du vanligvis går kledd – kan et par pene boots være med til å ”piffe” opp – så stilen din blir mer gjennomført.

Så samme måte passer et par flotte boots bra til mer formelle situasjoner som møter, fester, jobb og liknende - hvilket igjen understreker at du ikke alltid kan klare deg kun med vanlige sko.

Sist, men ikke minst finner du ikke noe som passer bedre til jakker eller elegante frakker enn et par kvalitetsboots. Kort sagt er boots dét som setter prikken over i’en i en ellers fet og moteriktig stil.

For deg som vil være trendsetter

Boots er et godt valg hvis du for alvor vil vise verden at du er med på moten – og at du ikke tar til takke med hva som helst. Med et par elegante boots vil resten av antrekket ditt bli enda fetere, så andre vil snu seg etter deg og legge merke til deg og din stil.

I tillegg gir boots et maskulint og rått utseende – som du vanskelig kan oppnå på andre måter. Hvis du gjerne vil se ut som en moderne og flott mann er boots noe for deg. 
Vil du gå et skritt videre – og virkelig oppnå et stilig utseende – kan du ta en titt på våre trendy accessories, som vil gjøre seg godt sammen med et par boots.