Trust Ecommerce Europe
Handlekurven din er tom.
Ordre: kr 0,00
Total: kr 0,00
Fri frakt fra 1200 kr.
14 dagers returrett
2-5 dager levering
Kundeservice: [email protected]

Skjorter

En moderne og godtsittende skjorte til menn går aldri av moten – og hos 2trendy finner du alltid et variert og trendy utvalg av skjorter. Her på siden har vi samlet et stort og flott utvalg av moderne skjorter til menn som garanterer noe for enhver smak; for eksempel kortermet skjorte, eller mer klassiske skjorter. Uansett hvilken sammenheng du skal bruke en skjorte finner du en her.
 

View more
Side 1 of 4

Skjorten for enhver anledning

Skjorten har alltid vært og vil alltid være et klassisk klesplagg for enhver mann med respekt for sin egen garderoben, og vi kan ikke dømme han. En skjorte kan både være flott å se på og komfortabel å ha på seg, samtidig som at den passer til enhver anledning. Det har vært slik i mange år, og en skjorte kan både være en del av et formelt antrekk eller bli stylet ned for en mer casual look. Opprinnelig var skjorten kun ment for formelle begivenheter, men i de seneste årene har skjorten fått flere muligheter til å kunne passe inn enhver garderobe. Nå er selvfølgelig skjorter fortsatt etterspurt til fester og andre festlige anledninger, men den nylige hypen for overdimensjonerte skjorter har gjort dem til et fast innslag i enhver streetwear eller urban look. Den kortermede skjorten har også blitt mer populær, og er spesielt populær for en avslappet sommerlook. For å gjøre en lang historie kort; vi har skjorter for enhver mann og til enhver anledning. På 2trendy vil du finne en spennende katalog med mange forskjellige og fantastiske skjorter, så vi er helt sikre på at du vil finne en som passer til din personlige stil og smak. Selv om du kanskje ikke trenger en skjorte akkurat nå, så kan du alltid la deg inspirere av vårt enorme utvalg av kvalitetsskjorter. Og hvem vet, kanskje du til og med finner noe som kan ta stilen din til neste nivå. Kanskje du finner en skjorte som du ikke engang visste at du trengte, og som du bare må ha! Du kan også finne den perfekte gaven til en helt spesiell person - så se deg litt rundt, du kan ende opp med å finne den perfekte skjorten.

Den formelle skjorten

Som nevnt ovenfor så har skjorten tradisjonelt sett blitt brukt til formelle anledninger. Dette sier seg selv - den klassiske, elegante og flotte hvite skjorten i kombinasjon med dress, slips og nypussede sko - dette er muligens det nærmeste vi kommer det perfekte formelle antrekket. Dette kan brukes til mange anledninger, inkludert men ikke begrenset til: bryllup, bursdagsfester, jubileer og så videre. Dette formelle antrekket blir også ofte brukt i business-relaterte aktiviteter og som hverdagsantrekk på kontoret. Skjorten kan brukes med eller uten slips, med dressbukser eller jeans - mulighetene er mange.

De korte og lange ermene

I lang tid har det vært de lange ermene som har vært mest fremtredende når det kommer til skjorter, og det er det fortsatt. De lange ermene er et symbol på en stilig mann og antrekk. Imidlertid har korte ermer blitt stadig mer populære, spesielt i sommermånedene, hvor de tilfører litt mer stil enn en vanlig t-skjorte. Du finner et bredt utvalg av vakre, stilige og morsomme skjorter på 2trendy. Dette gir det muligheten til å kombinere antrekket ditt og uttrykke deg fritt. Du kan, som nevnt ovenfor, ha en mer formell stil med dress og slips, eller så kan du gå for et par jeans og være mer avslappet. Om sommeren er en kortermet skjorte med et par shorts perfekt for varmen, og du vil fortsatt se upåklagelig ut.

Skjorter for enhver stil og anledning

Som vi allerede har nevnt så vil skjortene du finner her på 2trendy gi deg stor frihet og kreativitet når du velger ut et antrekk. Selv måten du kler eller styler opp skjorten kan gi deg flere muligheter.

Du kan for eksempel:

1. La noen av knappene øverst være åpne

2. Bruke et slips, en sløyfe eller en dress sammen med skjorten

3. Ha skjorten inn under buksen eller utenfor

4. La skjorten være åpen med en t-skjorte under

Uansett hvordan du velger å bruke skjorten din, er du allerede på vei mot en bedre stil med en skjorte fra oss. Du vil garantert finne klær av god kvalitet som føles behagelig og til en overkommelig pris.

Skjorter i mange forskjellige stiler og farger

På 2trendy er kvaliteten alltid på topp, så alt kommer an på hvilken stil du ønsker å gå for. Vil du ha en fin og ensfarget skjorte? Eller vil du ha noe med farger eller kanskje til og med et spennende mønster? Vi har alt her på 2trendy. Du kan også variere skjortene dine med passformen - vil du ha noe som sitter tett inntil kroppen? Eller kanskje noe litt løsere og overdimensjonert? Eller kanskje du vil ha en av hver?

Skjorter til enhver mann

Som forklart ovenfor så finnes det mange ulike måter å style og kombinere skjorten din. Med alle de forskjellige mulighetene kan du skreddersy stilen din etter din personlighet. Vil du ha en skikkelig “out there” skjorte med mye farge og mønster? Eller vil du ha en med nedtonet skjorte som kan passe til enhver anledning? Du kan få begge deler med skjortene fra 2trendy. Du kan prøve litt av hvert og utforske din egen stil, slik at du er klar til å uttrykke deg selv med en ny og fantastisk garderobe. Det viktigste er at du føler deg komfortabel med klærne som du kjøper fra oss, og med alle de forskjellige stilene som vi tilbyr er vi helt sikre på at du kommer til å finne noe du liker. Så uansett om de er en festløve eller en sofistikert business mann (eller begge), så kan du finne den perfekte skjorten på 2trendy.