Trust Ecommerce Europe
Handlekurven din er tom.
Ordre: kr 0,00
Total: kr 0,00
Fri frakt fra 1200 kr.
14 dagers returrett
2-5 dager levering
Kundeservice: [email protected]

Skjorter

En moderne og godtsittende skjorte til menn går aldri av moten – og hos 2trendy finner du alltid et variert og trendy utvalg av skjorter. Her på siden har vi samlet et stort og flott utvalg av moderne skjorter til menn som garanterer noe for enhver smak; for eksempel kortermet skjorte, eller mer klassiske skjorter. Uansett hvilken sammenheng du skal bruke en skjorte finner du en her.
 

View more
2 deler 750,-
Comfort Collection
Miles LS Stretch Shirt Black
2 deler 750,-
NYHET
Comfort Collection
Miles Stripe LS Stretch Shirt Cashmere Blue
Side 1 of 4
Flotte skjorter til menn

De fleste motemenn elsker skjortene sine, og det skjønner vi godt. En godt sittende og moderne skjorte kan nemlig brukes til både hverdag og fest – og den fremhever figuren på en flott og elegant måte. Den helt riktige skjorten får deg nemlig til å se slankere ut, samtidig som den fremhever de delene av overkroppen som gir deg en pen figur; for eksempel midjen og skuldrene. Hos 2trendy elsker vi moteklær til menn, og derfor finner du alltid et variert utvalg av herreskjorter her på siden.

Tidligere var det sånn at skjorter til menn kun var til finere anledninger – og ble oftest brukt av forretningsmenn eller på fester hvor man skulle pynte seg. Men sånn er det ikke lenger - nå kan du finne mange eksempler på herreskjorter fra merker som tradisjonelt sett produserer streetwear. Spesielt med stort fokus på både kortermet skjorte og andre skjorter, har den klassiske herreskjorten blitt en must-have for alle.

Det finnes selvfølgelig mange forskjellige typer skjorter, og her hos 2trendy finner du et moderne utvalg – uansett om du sverger til den klassiske delen av herremoten, eller bare elsker streetwear. Det kan være en veldig god idé å utvide din samling av herreskjorter i klesskapet så du har skjorter til både hverdag og fest. På samme måte kan den helt riktige skjorten være din beste kompis når den norske sommeren kommer. En skjorte er nemlig veldig behagelig å ha på, samtidig som den både er luftig og myk. En herreskjorte kan være et supergodt alternativ til den klassiske t-skjorten.

Hvis du ikke liker den klassiske delen av herremoten som fokuserer veldig på slim-fit og stramme modeller – da er en litt løsere skjorte kanskje noe for deg. Den klassiske rutete skjorten har nemlig blitt veldig populær. Rutete skjorter passer perfekt i den unge motemannens garderobe, og den er superfet sammen med både jeans, chinos eller shorts. Hos 2trendy finner du alltid et moderne utvalg av rutete skjorter til motemannen som ikke går på kompromiss med kvalitet eller design.

Hos 2trendy jobber vi hver dag med å kunne tilby de feteste moteklærne til menn. Vi utvider derfor hele tiden sortimentet vårt med nye kolleksjoner og merker som understøtter vår visjon om et stort, lavpriset og kvalitetsbevisst utvalg. Husk at du alltid får gratis frakt på ordre over 1000,- og gratis bytting når du kjøper moteklær hos 2trendy. Vi garanterer et bra produkt, og at du alltid ender med den riktige størrelse til slutt. Uansett hva du måtte se etter av moteklær til menn kan vi garantert hjelpe deg. Er du på jakt etter en moderne skjorte til menn kan du her på siden finne et stort utvalg.