Trust Ecommerce Europe
Handlekurven din er tom.
Ordre: kr 0,00
Total: kr 0,00
Fri frakt fra 1200 kr.
14 dagers returrett
2-5 dager levering
Kundeservice: [email protected]

Smykker

Smykker til menn har blitt mer og mer populært i løpet av den siste tiden, og vi i 2Trendy elsker det! Enten det er ringer, halskjeder, armbånd eller øreringer, gir smykker deg muligheten til å vise frem personligheten din eller rett og slett løfte antrekket ditt. Vi har et bredt og stilig utvalg av smykker, og vi er sikre på at du finner ditt neste tilbehør hos oss. Bli med på trenden og kjøp dine nye smykker i dag!
View more

Herresmykker

Selv om herresmykker har blitt vanligere, er det fortsatt en begrenset gruppe menn som bruker smykker. Som nevnt tidligere var smykker en gang i tiden et symbol på rikdom og ikke noe alle hadde råd til eller mulighet til å bruke. Slik er det imidlertid ikke lenger. Det finnes fortsatt svært dyre smykker, men heldigvis har mange aktører gjort sitt inntog på smykkemarkedet, noe som gjør det mulig å få skikkelig kule smykker uten å måtte tømme bankkontoen! Hos 2trendy kan du finne et bredt utvalg av armbånd, ringer og halskjeder til menn, som vil bli beskrevet nedenfor sammen med forslag til hvordan du kan bruke dem.

Herrearmbånd

Herrearmbånd har vært populære i flere år. Et kult armbånd kan være en fin detalj som setter prikken over i-en på antrekket ditt og får deg til å skille deg litt ut. Hvis du dukker opp på en fest i et par stilige chinos og en fin skjorte, vil du utvilsomt ikke være den eneste som er kledd i den stilen. Det er moteriktig og kult, men med et armbånd har du muligheten til å gjøre antrekket ditt mer personlig og skille deg ut fra mengden.

Velg det rett armbåndet for antrekket ditt

Valg av armbånd er et spørsmål om personlig smak, men det er noen faktorer du bør ta hensyn til før du bestemmer deg. Et metallarmbånd passer godt til et formelt utseende, mens et skinnarmbånd passer bedre til et uformelt antrekk. I senere tid er det imidlertid en økende trend å bruke både metall- og gullsmykker til alle typer antrekk, særlig de som er inspirert av streetwear og ungdomskultur. Herresmykker er definitivt i vinden på tvers av aldersgrupper og stiler.

Mix og match

Det er en god idé å ha forskjellige armbånd til ulike anledninger. Med et bredt utvalg av armbånd kan du enkelt mikse og matche tilbehøret slik at det utfyller hverandre og resten av antrekket. Det ser meget kult ut hvis du matcher armbåndet med skoene og beltet, som da kan stå i kontrast til resten av antrekket. Et eksempel på dette kan være en mørkeblå dress med brunt armbånd, brunt belte og brune sko. Det skaper en komplett look med en skarp kontrast.

Finn en ring som passer deg

Her hos 2Trendy har vi et bredt utvalg av kule ringer, enten du foretrekker store, kraftige ringer eller mindre, mer delikate ringer. Vi har ringer med ulike graverte motiver, med steiner eller helt enkle. Vi har med andre ord litt av hvert, og vi er sikre på at vi har akkurat det du trenger til din neste ring. Kanskje du til og med bør skaffe deg flere, slik at du kan veksle mellom dem.

Halskjeder

De fleste tenker kanskje på store gullkjeder når de hører om halskjeder til menn. Selvsagt finnes de fortsatt, men de er langt fra dominerende i motebildet. De mer enkle og diskrete halskjedene for menn, spesielt de militærinspirerte dog tags, har blitt stadig mer populære. Det er et tynt kjede med en liten plate som anheng. Platen kan være helt blank og glatt eller ha mønstre eller graveringer. Hos 2trendy finner du begge variantene. I tillegg kan du også finne tynne kjeder med et rundt anheng. Et halskjede i denne stilen er mer diskret enn en stor signetring, da du enkelt kan skjule det under en t-skjorte eller skjorte.

Kjøp dine herresmykker fra oss i dag

Hvis du føler deg inspirert til å kjøpe ditt første smykke, ikke nøl med å kaste deg ut i det. Vi i 2trendy er her for å hjelpe deg via e-post og telefon hvis du har spørsmål. Husk også at vi tilbyr gratis bytte hvis smykket ikke passer deg.