Trust Ecommerce Europe
Handlekurven din er tom.
Ordre: kr 0,00
Total: kr 0,00
Fri frakt fra 1200 kr.
14 dagers returrett
2-5 dager levering
Kundeservice: [email protected]

Jakker

En moderne og stilig jakke er et must hvis du vil fremstå som en moteriktig og kul fyr, og ikke minst se bra ut hver dag, hele uken.

Med en klassisk herrejakke kan du sette prikken over i'en på stilen din, så du kan se ut som en million – og det er nødvendig hvis du ønsker å ha den helt riktige stilen. En jakke er nemlig noe av det viktigste for en moteriktig og klassisk stil - og derfor blir du selvfølgelig nødt til å eie en jakke av god kvalitet, i den helt riktige stilen. 


View more
Vi elsker mote her på 2trendy, og som med alt annet, så har vi et bredt utvalg av jakker fra hele verden og fra alle de store merkene. Det kommer aldri til å bli enklere å finne en perfekt jakke, og du er garantert å komme ut av det hele med et plagg av høy kvalitet. Here at 2trendy, we love fashion, and as with everything else, we have a wide range of jackets from all over the world, and all the big brands. It will never be easier for you to find a perfect jacket, and you’ll be sure to walk away with something of the highest quality.

En kul jakke for en gjennomført stil

En jakke - og spesielt en med et flott design - er et must om du ønsker å oppnå en komplett stil hvor alt komplementerer hverandre, fra topp til tå. Det finnes ikke noe verre enn å ha et skikkelig kult antrekk, bare for å dekke det til med en jakke som ikke passer til stilen.
Dette vil såklart ikke skje med deg, og med en jakke fra 2trendy vil du garantert ha et gjennomført smart antrekk. Med en jakke fra oss, vil du finne en jakke som komplimenterer antrekket ditt og får deg til å føle deg komfortabel.
På 2trendy verdsetter vi kvalitet over alt annet, og dette er såklart også gjeldende når det kommer til jakkene våre. Vi velger kun ut jakker av høyeste kvalitet fra de beste merkene. Standardene våre er utrolig høye, så du kommer ikke til å bli skuffet med en jakke fra oss.
Her på 2trendy vil du finne jakker fra alle de store og populære merkene. Disse merkene lager ikke bare trendy og moteriktige jakker, men også jakker av høyeste kvalitet slik at du kan skinne hele dagen.
Du kan finne jakker fra merker som Just Junkies, Fat Moose sammen med en liste med andre merker. Uansett hvilken av våre jakker du velger, kan du være trygg på at den er fra et merke med ekspertise innen flott stil og sterk kvalitet.

Vi har en jakke for enhver anledning, stil og personlighet


Høy kvalitet en sikret, men hvilken stil vil du ha? Ser du etter en ny, moderne og urban stil? Da bør du kanskje prøve ut en av de meget populære pufferjakkene fra Rains - et dansk streetwear ikon. Kanskje er du på utkikk etter en mer utendørs, nesten “gorpcore” stil? - Hvis dette er tilfellet, ta en titt på Fat Moose. De spesialiserer seg på tekniske utendørsklær som kan takle det røffe været som vi møter på daglig basis. Hvis du ser etter noe mer klassisk - så har vi klassiske merker som Selected eller Clean Cut, som vil bidra til at du ser fresh og stilig ut året rundt. Uansett hvilken stil du velger, så har vi det du trenger her på 2trendy.

Vinterjakker


Når vinteren kommer og temperaturene faller bør du sørge for at du har en fin og varm jakke. Du vil ha noe med gode funksjoner og av høy kvalitet - på den måten kan du bruke jakken i mange sesonger fremover. Vi har et bredt utvalg av både korte og ekstra lange vinterjakker i ulike “earth tones” og nøytrale farger. Vi har mange forskjellige modeller i en bred prisklasse, så vi er sikre på at du kan finne noe du liker.

Frakker


Et fast innslag i enhver klassisk garderobe. En frakk, og spesielt ullfrakkene, signaliserer ekte eleganse og stil. De er ofte litt lengre enn andre jakker, så de vil holde deg varm og stilig gjennom vintermånedene.

Regnjakker


Med de kaldere og mørkere månedene kommer det ofte mer regn. Men dette trenger ikke å stoppe deg fra å prøve å nå målene dine. Du trenger bare det rette utstyret. Du kan skaffe deg en dedikert regnjakke eller en deilig varm vinterjakke som er både vann- og vindtett. Vi har alt. Kombiner den med en genser, jeans eller joggebukser og joggesko og du vil være klar for alt.

Pufferjakker


Pufferjakken er en klassiker som alltid sørger for at du er varm og komfortabel. Vi har et bredt utvalg av pufferjakker med fjærløs isolasjon som tilbyr en utrolig varme og komfort - sammen med andre nøkkelegenskaper som at de er vannavvisende og motstandsdyktige mot vind. Vi har forskjellige tykkelser og lengder på pufferjakkene våre, så du kan alltid finne en som passer din stil.

Tekniske jakker


Hvis du er på utkikk etter en teknisk jakke som kan hjelpe deg på din neste topptur. Vi har isolerte, vann- og vindavvisende og pustende jakker og vester perfekte for friluftsliv.

Parkaser


En parkas er en lang og tung jakke som vil holde deg varm under selv de tøffeste forhold. Den vil aldri gå av moten, og er derfor et fantastisk tilskudd til enhver garderobe. Du kan matche den med alt og det blir aldri feil. En flott vinterinvestering.

Bomberjakker


Allround jakken som kan brukes året rundt i kombinasjon med stort sett alt. Hvis du trenger en allsidig jakke av høyeste kvalitet, trenger du ikke se lenger enn til en av våre bomberjakker. De vil holde deg varm og gi deg bevegelsesfrihet. Den vil bli din nye favoritt når du velger deg ut et antrekk som er både sporty og stilig.

Denimjakker


Denimjakken er en rå, kul og maskulin jakke som vil fylle deg med selvtillit. Den kan legge til en liten twist til antrekket ditt, og du kan style den på mange forskjellige måter.