Trust Ecommerce Europe
Handlekurven din er tom.
Ordre: kr 0,00
Total: kr 0,00
Fri frakt fra 1200 kr.
14 dagers returrett
2-5 dager levering
Kundeservice: [email protected]

Selected

Selected er klassiske og stilige moteklær fra den danske klesgiganten Bestseller. Selected har et stort utvalg av moteklær, og du får alltid mye for pengene.

Det er dansk kvalitet og dansk design – og det er klær som vil gjøre alle stiler bedre. Klærne gir et elegant, rent og klassisk utseende og det vil enkelt få deg til å være på ditt beste. Selected er et merke som lager klær til overkommelige priser som passer til alle budget.

View more
Side 1 of 3
Herrekleskolleksjoner i en helt egen klasse

Selecteds herrekleskolleksjon er stor, og her finner du alt fra stilige jeans til moderne skjorter, og alt imellom.

Her hos 2trendy har vi et solid utvalg av klær fra det populære danske merke, og vi får konstant nytt fra de fete kolleksjonene og nye sortimenter, og du kan alltid være sikker på en god match. Her finner du raskt fine klær som kan gjøre en kjempe forskjell for utseende og utstrålingen din.

Trenger du noen nye og fine klær som kan gjøre stilen din god – og dra den i riktig retning – Har du kommet til riktig sted.

Selected gir deg et maskulint og voksent touch, og klærne oser av kvalitet, og det er en kjempe fordel for deg!

Som merke er Selected kjente for å lage klær med god kvalitet og designet er alltid moderne og i tråd med dagens mote. Ikke minst har alle klæne et fint og maskulint uttrykk som får deg til å se ut som en ekte herre med sans for god stil.

Selected er en del av den store familieeide moteklærkonsernet Bestseller som i dag har mere enn 41.000 ansatte og 5.300 butikker i 43 land. Selected finnes nå i 25 land, men utvider hele tiden – og vi gleder oss til å følge successen her hos 2trendy.

Det startet i 1997

Det stod 1997 på kalenderen da Selected presenterte merkets første herrekleskolleksjon. I starten ble moteklærne solgt i Jack & Jones butikkene som, akkurat som Selected, er eid av Bestseller. Det danske merket fikk fort success, og Selected konseptbutikkene ble opprettet som følge av denne successen.

På verdensplan finnes det rundt 20 konseptbutikker for Selected som er et symbol på trendy danske moteklær i ekte dansk kvalitet. Det er planer om å utvide antallet butikker markant over de neste årene på grunn av en vedvarende etterspørsel – og det er uten tvil noe vi kommer til å støte på de kommende årene.

I Danmark har Selected blitt tatt veldig godt imot, og kolleksjonene selges nå i mange butikker landet over, og det skal godt gjøres å ikke støte på merket i både butikker og ute i byen.

En elegant og clean stil er det som kjennetegner Selected sine kolleksjoner, og de er nå å finne overalt, og det er virkelig med på å prege moten her hjemme. 

Med Selected får du klær fra et merke som vokser hele tiden på grunn av en enorm succes og popularitet – og denne populariteten kan du selv få med klær fra det innovative merket og de fete kolleksjonene.

Selected Homme – klær til den moderne mann

Selected er spesielt kjente for de fete herrekolleksjonene, hvilket også har skapt og båret hele image som i dag er en kjempe success.

I 2008 lanserte Selected også en kolleksjon av dameklær. Merket fikk navnet Selected Femme, mens herreklæravdelingen fikk navnet Selected Homme. På denne måten deler Selected fokuset på herreklær og kvinneklær og de sørger for å bevare det maskuline i herrekolleksjonene og holder samtidig det feminine til damekolleksjonene.

Dameklærne bygger på de samme klassiske og elegante kvalitetene som herreklærne, og er selvfølgelig et godt alternativ for den stil kvinnen som vil kle seg i de feteste og mest elegante design. Femme består av to produktlinjer: hverdagsklær med et casual look og de feminine festklærne.

Selected har fortsatt størst success med motparten; Selected Homme – og det er nettopp derfor vi selger det til deg her hos 2trendy.

Selected Homme inneholder alt du trenger som en mann, og det vil få deg til å fremstå som en moderne og trendy fyr som har orden på livet sitt. Selected har for eksempel elegante og maskuline sko, samt boots og fete herre strikkegensere som kan gi deg fornyet energi og et trendy utseende.

Et godt sortiment til solide priser

Selected Homme er moteklær som er karakterisert ved sin kreativitet, attitude og moteriktige stil. Det er samtidig et varemerke hvor du som forbruker får stor value-for-money. Sammenlignet med mange av de danske konkurrentene, har Selected et betydelig lavere prisnivå, uten å gå på kompromis med kvaliteten.

… Det har selvfølgelig skaffet Selected en stor og loyal kundegruppe!

Selected er karakterisert ved sitt store og alsidige produktsortiment som alltid har et elegant og stilig utseende. De tilbyr herreklær i alt fra den elegante tailoring kategorien, til det mere casual i form av trendy jeans, t-skjorter og accessories. Selected er alltid garantert å ha klær som passer til alle anledning – og som gir deg den perfekte stilen til alle anledninger.

Få en passende stil med Selected

Hvis du skal se ut som en moderne og trendy mann med orden på klærne sine, skal du være passende kledd i alle situasjoner. Klærne dine skal være nye, moderne og fine – og de skal viktigst av alt passe til anledningen og den pågjeldende begivenheten.

Det gjør seg gjeldende uansett om du skal kle deg til i hverdagen, på jobben, på en fest eller noe helt annet; klærne skal ganske enkelt gi mening i forhold til omgivelsene dine.

Av samme årsak skal du selvfølgelig ha et klesskap som gir deg muligheten til å se bra, passende og ikke minst moderne ut hver dag.

Her kan Selected gi deg gode muligheter til å skape et komplet klesskap som gir deg klær til alle situasjoner – så du alltid kan være på ditt beste. Her finner du også moderne klær som utover å gi deg klær til alle situasjoner, også gir det deg et stilig og mandig utseende som du ikke får fra mange andre merker.

Hvis du skal se ut som en ekte mann, vise maskulinitet og god selvtillit, kan du med Selected komme langt på vei i riktig retning!

Få frem det beste i antrekkene dine med nye klær

Videre kan Selected blant annet hjelpe deg med å få antrekkene dine til å bli helt perfekt, og få dem til å vise seg fra sin beste side.

Har du for eksempel mange fete bukser, moderne genseres eller bare en trendy jakke, som du vil ha mere ut av – så kan du med Selected gi klærne en solid oppgradering.

Med klær fra Selected får hele utseende ditt et moderne og stilig uttrykk, og det gjør at klærne dine fremstår som nye og trendy. Selected har som merke stor slagkraft og det vil helt klart komme frem i stilen din.

Du kan selvfølgelig også velge å gå hele veien og skape hele antrekk kun med fine produkter fra Selected, og du kan få en gjennomført moderne, stilig og maskulin stil som virkelig vil gjøre deg populær og bemerket blant venner og bekjente.

Utvalget av klær fra Selected er så enormt her hos 2trendy at vi tørr å garantere at du finnner alt du trenger til å skape en god stil!

Et maskulint utseende gjør deg til en ekte mann

Når vi snakker om Selected – og klærne deres – er vi selvfølgelig også nødt til å nevne en av de store styrkene; evnen til å gi deg et maskulint og ekte herreutseende.

Jeg har visst nevnt det et par ganger, men det kan godt gjentas.

Selected er snarveien et maskulint utseende som gir deg utstråling som en ekte mann. Det får deg til å fremstå voksen og fin – og det er virkelig noe damene rundt deg vil legge merke til.

Hvis du er på jakt etter et merke som kan hjelpe deg med å gå fra gutt til mann, er Selected et godt alternativ. Det elegante og stilige utseende som Selected er eksperter i, vil raskt få deg til å fremstå moden, elegant og ikke minst moderne.

Hvis du vil gå et skritt videre med stilen din, og hvis du virkelig vil se ut som en ekte mann, kan du supplere Selected klærne dine med fete accessories, moderne klokker og klassiske blazere – hvilket sammen gir deg en komplet og maskulin stil som raskt vil gi deg masse oppmerksomhet!

Du kan selvfølgelig også velge – som veldig mange gjør – å blande selected klær med noe mere ungdommelig og kult så du får det beste fra begge verdener. På den måten kan du skape en stil som både er ung, kjekk og kul – og samtidig gir deg et modent og voksen utseende.

Selected holder alltid prisene på et fornuftig nivå

På tross av at Selected er et merke som får folk til å tenke på dansk kvalitet og dansk design – og ikke minst elegante og stilige uttrykk – er det fortsatt et klesmerke som klarer å holde prisen lav og overkommelig ved alle kolleksjonene sine.

Selected skjønner nemlig at kundene sine vil ha gode priser og samtidig en god kvalitet. Vi vet selvfølgelig alle at det ikke er noen lett oppgave; men det er allikevel en oppgave som Selected klarer å løse gang på gang.

Prisene for Selecteds produkter er alltid på et nivå som du kan være med på – og kvaliteten gjør at du virkelig føler og ved at du får mye for pengene.

Kort sagt får du to ting du virkelig vil ha med selected; god kvalitet og lave priser (samt et maskulint design selvfølgelig). Det betyr at du trygt kan handle klær fra Selected som her hos 2trendy, og fortsatt ha penger til overs til andre ting.

… Det betyr selvfølgelig også at du med Selected har råd til mye mere klær enn du vill hatt med andre merker!

Og du kan ta det rolig, den lave prisen er ikke et tegn på dårligere kvalitet, fordi den er alltid på topp. På samme måte er Selected en av veibanerne innenfor den norske moteverden, og her kan du være sikker på at stilen er av nyeste mote og helt moderne.

Kom i gang og vis deg frem som en moderne mann

For å oppsummere er klær fra Selected snarveien til en trendy og maskulin stil som andre vil misunne.

Hvis du vil skille deg ut fra mengden og blant vennene dine – og fremstå som en moden og stilbevisste mann – er Selected et godt alternativ til deg.

Selected er et virkelig godt alternativ hvis du er på jakt etter et klesmerke som kan gi deg et mere maskulint og stilig utseende som gir deg en god utstråling. En utstråling som selvfølgelig gjør deg sjarmerende og trendy å se på – men som også gir deg mere success med hunkjønnet som setter stor pris på et maskulint og voksent utseende.

Og Selected er – som sagt – et godt alternativ hvis du vil ha kvalitetsbevisste og moderne klær som alltid har en lav pris.

Tilslutt er det bare opp til deg å ta et valg og få oppgradert klesskapet med fine og elegante klær fra Selected så du kan se ut som en ekte mann!