Trust Ecommerce Europe
Handlekurven din er tom.
Ordre: kr 0,00
Total: kr 0,00
Fri frakt fra 1200 kr.
14 dagers returrett
2-5 dager levering
Kundeservice: [email protected]

Selected

SELECTED er klassisk og stilig mote fra den danske klesgiganten Bestseller. Selected tilbyr et bredt utvalg av moteklær og er alltid en garanti for god valuta for pengene.

Det er dansk kvalitet og dansk design - og det er klær som vil passe til enhver stil. Klærne har et elegant, rent og klassisk uttrykk, og de får deg til å vise deg fra din aller beste side. SELECTED er dessuten et merke som skaper klær til overkommelige priser, noe som gjør det tilgjengelig for alle.

View more
Side 1 of 2

SELECTED: Tidløs estetikk og klassisk stil

SELECTED er et anerkjent klesmerke som har vunnet anerkjennelse og tiltrukket en dedikert tilhengerskare over hele verden, takket være deres evne til å levere tidløs estetikk og klassisk stil av høy kvalitet. Merket har gjort det til sin misjon å skape klær som ikke bare følger de raske trendene, men som i stedet fokuserer på å levere klær som holder seg stilfulle og aktuelle i årevis.

Historien bak SELECTED:

SELECTED ble grunnlagt i 1997 og er en del av det danske motemarkedet, der skandinavisk minimalisme og en forkjærlighet for enkelhet er dypt forankret i kulturen. SELECTED har inkorporert disse verdiene i sin designfilosofi og skapt en unik nisje i moteverdenen. Merket har utviklet og tilpasset seg over tid, men kjerneverdiene er uforandret - tidløs eleganse og klassisk stil.

De ikoniske produktene:

Dresser: SELECTED er kjent for å produsere noen av de mest sofistikerte og gjennomtenkte dressene på markedet. Dressene er designet for å ha perfekt passform og et tidløst utseende, noe som gjør at de passer til enhver anledning, fra forretningsmøter til formelle arrangementer.

Gensere: SELECTEDs gensere er et sant mesterverk av komfort og stil. Utvalget av strikkeplagg omfatter alt fra lette gensere til varme cardigans, som alle er laget med stor oppmerksomhet på detaljer for å sikre at de ikke bare holder deg varm, men også ser bra ut.

Skjorter: SELECTEDs utvalg av skjorter er en hyllest til klassisk skandinavisk eleganse. Med sine rene linjer og nøye utvalgte materialer er disse skjortene perfekte til både hverdags og mer formelle anledninger.

Bukser: SELECTED tilbyr et bredt utvalg av bukser for enhver smak og anledning. Fra smarte og skreddersydde bukser til mer uformelle chinos - SELECTEDs bukser kombinerer stil og komfort på en enestående måte.

SELECTED har en dedikert tilnærming til bærekraft og etisk produksjon. De streber etter å minimere miljøpåvirkningen og samarbeider tett med leverandører som deler deres verdier rundt bærekraftig mote.

Uansett om du er på jakt etter den perfekte dressen til en viktig begivenhet, en varm genser til vinteren eller en tidløs skjorte til hverdagsgarderoben, kan du stole på at SELECTED leverer kvalitet og stil i skjønn forening. Med sitt fokus på tidløs estetikk og klassisk stil er SELECTED et merke som aldri går av moten.

Designfilosofi og inspirasjon:

SELECTEDs designfilosofi er forankret i begrepet enkelhet. De mener at sann skjønnhet og tidløs eleganse finnes i det rene og enkle. Kolleksjonene kjennetegnes av rene linjer, minimalistiske detaljer og nøytrale farger. Denne tilnærmingen gjør klærne allsidige og enkle å kombinere med andre plagg i garderoben. SELECTED henter inspirasjon fra den skandinaviske kulturen og livsstilen, noe som gjenspeiles i designet som er like praktisk som det er estetisk tiltalende.

Kvalitet og håndtverk:

SELECTED er kjent for sitt kompromissløse fokus på kvalitet og håndverk. De bruker kun de beste materialene, og klærne er nøye designet for å sikre lang levetid. Resultatet er klær som holder seg vakre og stilige i lang tid. SELECTED går ikke på kompromiss med kvaliteten, og det kan ses og føles i hvert eneste produkt de lager.

Bærekraft og etikk:

SELECTED er opptatt av å produsere klær på en måte som respekterer både mennesker og planeten. De samarbeider tett med leverandører som deler deres verdier om rettferdige arbeidsforhold og bærekraftige produksjonsmetoder. Engasjementet for å minimere miljøpåvirkningen kommer til syne i deres valg av materialer og arbeidet med å redusere avfall i produksjonsprosessen.

Global appell:

SELECTED har klart å bygge opp en global appell takket være deres tidløse design og kvalitetsprodukter. Klærne deres er elsket av et bredt spekter av mennesker over hele verden, fra motebevisste forbrukere til forretningsfolk og kreative sjeler.

SELECTED, en livsstil:

SELECTED er ikke bare et klesmerke, det er en livsstil. Deres fokus på tidløs estetikk og klassisk stil, kombinert med deres engasjement for kvalitet og bærekraft, gjør dem til et merke som appellerer til de som setter pris på eleganse og enkelhet. Enten du er på jakt etter den perfekte businessdressen, en varm vintergenser eller en tidløs bukse, kan du stole på at SELECTED leverer tidløs mote som er designet for å vare.

Nordisk minimalisme:

SELECTED hyller den nordiske minimalistiske estetikken. Den er kjent for sin enkelhet, funksjonalitet og renhet. Denne stilen gjenspeiler den skandinaviske naturen og livsstilen, som kjennetegnes av vidstrakte landskap, rolige fargetoner og en følelse av fred og harmoni. SELECTEDs design er ofte preget av rene linjer, nøytrale farger og en ren, ryddig estetikk, noe som gjør klærne allsidige og tidløse.

Materialer fra naturen:

SELECTED tar utgangspunkt i naturressursene og materialene som kjennetegner de nordiske landene. Dette inkluderer materialer som ull, bomull og lin, som er både komfortable og slitesterke. Bruken av disse naturmaterialene gir ikke bare klærne en behagelig følelse, men gjenspeiler også deres engasjement for bærekraft og miljøhensyn.

Sesongsendringer og funksjonalitet:

Den nordiske livsstilen krever klær som kan tilpasse seg de skiftende årstidene. SELECTED forstår dette og skaper kolleksjoner som er tilpasset et klima med varierende værforhold. Fra varme vinterjakker til lette sommerskjorter - klærne er både stilige og funksjonelle.

SELECTED lykkes med å innkapsle den nordiske ånden i klærne sine og formidle den til mennesker over hele verden. Den inspirerte designen uttrykker en forståelse av nordisk renhet og skjønnhet og kobler den til en moderne, global bevissthet. SELECTEDs klær er ikke bare et motestatement, men også en hyllest til den tidløse skjønnheten og funksjonaliteten som er dypt forankret i den nordiske kulturen.