Trust Ecommerce Europe
Handlekurven din er tom.
Ordre: kr 0,00
Total: kr 0,00
Fri frakt fra 1200 kr.
14 dagers returrett
2-5 dager levering
Kundeservice: [email protected]

Still Nordic

Fra Still Nordic får du de feteste accessories til menn i form av fine sekker, lommebøker og ikke minst elegante kortholdere.
Her kan du være sikker på at kvaliteten og stilen er helt på topp, og det vil hjelpe med å gjøre deg kul og moderne på null tid. Accessories kan også være med på å fullføre klesstilen din og helt formelt fungere som prikken over i’en så du blir kulere og mere trendy enn noen gang.
Ta en titt her på det store utvalget av produkter fra Still Nordic, og vi garanterer at du finner det perfekt som passer deg som en moderne mann!
View more
Accessories til menn i beste kvalitet  Der er ikke noe som er mere ergelig enn når en trendy mann med en fet klesstil, drar frem en gammel lommebok, sekk eller liknende.
Det passer ikke inn, og det får hele klesstilen til å se kjedelig ut. Det skal ikke skje for deg – du vil helst bevare det gode utseende og alltid se ut som en stjerne.
Derfor skal accessoriene dine også passe sammen med klærne dine, og det gjør stilen din helt gjennomført og fin i alle situasjoner. Du trenger derfor en fin og moderne kortholder og/eller en fet veske så alt blir perfekt. 
Det sørger for at utseende ditt alltid er helt på topp – og det sikrer rollen din som en trendy og motebevisst mann! Still Nordic er et perfekt supplement til en moderne klesstil Du har sannsynligvis allerede en kul klesstil med mange fine merkeklær, og her kan de perfekte herresekkene, lommebøkene og kortholderne fra Still Nordic være med på å supplere den fete stilen din og kun gjøre den bedre.
Hvis du har de perfekte accessories kan folk se at du ikke bare er en mann med et par fine jeans, pene skjorter og fete boots – du har hele pakken, og alt du bruker i hverdagen har en god stil.
Med de perfekte accessories til klærne dine kan du være sikker på at folk virkelig vil legge merke til deg – og ikke minst se deg som en virkelig stilig og elegant fyr som har orden på klærne dine. Det gir deg helt ny selvtillit og tro på deg selv, og det vil gjøre andre interesserte som aldri før. Vis andre at du aldri går ned på kvalitet

Accessories fra Still Nordic er i en helt egen klasse, og kvaliteten er alltid helt på topp. Designet er nytt og spennende – og det gjør seg bemerket – så du får et stilig og klassisk utseende.
Fordi kvaliteten og designet er helt på topp, er Still Nordic også snarveien til å vise andre at du ikke går ned på kvalitet, og at du kun vil bruke de beste produktene.
Kort sagt; skal du ha en god stil og et solid image, kan du gå hele veien med de perfekte accessories fra Still Nordic!