Trust Ecommerce Europe
Handlekurven din er tom.
Ordre: kr 0,00
Total: kr 0,00
Fri frakt fra 1200 kr.
14 dagers returrett
2-5 dager levering
Kundeservice: [email protected]

Comfort Shorts

“Behagelige, fleksible og stilfulde”

Comfort Shorts er, som alle de andre klærne i vår Comfort Collection, den perfekte kombinasjonen av stil og komfort. I sommervarmen finnes det ikke noe verre enn en ufleksibel og irriterende shorts. Vi har samlet shortser som er fleksible og behagelige å ha på, uten at det går på kompromiss med fint design. Disse shortsene inneholder bla. det ekstremt strekkbare materialet elastan og har derfor også masse stretch.

Vi har nøye valgt ut de shortsene som oppfyller disse kriteriene og som samtidig gir deg mest verdi for pengene. Dette gjelder både design, kvalitet og pris. Merk forskjellen selv og bli klar for sommeren med vår Super-stretch Comfort Shorts.

Ikke gå glipp av en av sommerens største nyheter - Comfort Shorts!

View more

Comfort shorts

Våre comfort shorts, er akkurat som våre comfort pants, ekstremt populære, spesielt i det varme været om sommeren. Den høye mengden elastan gjør shortsen utrolig myk og komfortabel, samtidig som at det gir deg et kult utseende. De tilbyr en liten twist til de mer tradisjonelle shortsene, og kombinerer en god stil med fantastisk komfort. På denne måten trenger du ikke lenger å gå på kompromiss når du velger shorts.

Kombinasjon av materialer

Polyester

Polyester gjør at shortsen både er ekstremt lett og holdbar. Med andre ord vil du ha en shorts som vil holde i lang tid.

Viskose

Viskose øker komforten dramatisk med sin myke følelse. Du kan til og med sammenligne det med silke. Samtidig har det varmeledende egenskaper, noe som gjør det til et perfekt materiale for et par shorts.

Elastan

Den høye mengden med elastan i shortsene våre gir dem den perfekte elastiske finishen - på denne måten vil de aldri føles begrensende, slik som vanlige shorts kan gjøre.

Her på 2trendy har vi mange ulike typer comfort shorts, så du kan finne noe som passer uansett hva slags arrangement du skal på, eller for å bare slappe av. Du kan trygt bruke våre comfort shorts hele sommeren. Noen av comfort shorts typene som vi her er:

Denimshorts: En sikker vinner.

Det er mange ulike alternativer når du som mann eller gutt trenger å finne et par shorts. Her på 2trendy vil du finne et stort utvalg shortser. En av de mest populære typene er denimshorts. Denim shorts er alltid et trygt valg ettersom de stort sett passer til alt. De kan brukes til enhver anledning, både mer festlige og mer avslappede, avhengig av hvordan du styler dem. Match dem med en fin skjorte, og du vil være klar for alle sommerfestene, eller så kan du gå for en t-skjorte med print, så er du klar til alle de avslappende sommerdagene. Mulighetene er uendelige.

Denimshorts med frynsete kanter.

Vi tilbyr mange ulike typer denimshorts. Kanskje du liker den råere modellen med frynsete kanter. Dette gir shortsen en kul, fresh og urban look. Perfekt for individer med en typisk “street” eller “loos” look. We offer many different types of denim shorts. You might like the raw model with the frayed edges. This gives the shorts a cool, fresh, and urban look. Perfect for the street and loose individuals.

Klassisk denim

Vi har såklart også den klassiske denim shortsen i ulike farger - lyseblå, mørkeblå og svart er de mest populære. Du kan finne et stort utvalg i ulike farger, så det er noe for enhver.

Ripped denim

Og så har vi en annen klassiker - ripped denim shorts. Disse, akkurat som denimshortsen med frynsete kanter, vil gi deg en rå og avslappet look, og de er perfekte til å spice opp ethvert antrekk. Som du kan se har vi et tonn av ulike comfort shorts i denim - så ta en titt på kolleksjonen vår, vi er sikre på at du kommer til å finne noe du vil elske. Denimshorts er perfekte når det varme været ankommer, så skaff deg en nå og bli klar for sommeren!

Den klassiske comfort shortsen

Bortsett fra comfort shorts i denim har vi såklart den klassiske, myke og komfortable shortsen som du sannsynligvis allerede kjenner til. De er i samme familie som våre utrolig populære comfort pants, og både komforten og stilen følger med over til shortsen. Med de helt klassiske comfort shortsene, som kommer i både ensfargede, stripete og rutete utgaver, er du garantert sublim komfort hele dagen lang under sommerens hetebølger. Akkurat som med denimshortsen kan du style dem med både skjorter og t-skjorter. Så trenger du bare et par sneakers eller sandaler, så er du klar for en fantastisk sommer.

Det beste tilbehøret til dine comfort shorts

For å ta antrekket ditt til neste nivå trenger du ikke å kikke lengre enn til vår store kolleksjon av tilbehør. I de siste årene har smykker til menn blitt mer og mer populære - du kan prøve et halskjede, armbånd eller et par ringer for å virkelig piffe opp det hele. Med det rette tilbehøret vil antrekket ditt bli mer proporsjonert og komplett. På denne måten vil du bli den mest stilfulle fyren i rommet, samtidig som du er den mest komfortable.

Velg din comfort shorts med 3 tips

Selv om det ikke kan gå galt med noen av våre comfort shorts, så kan det være vanskelig å velge. Derfor har vi laget 3 tips for å guide deg frem til ditt endelige valg.

1. Farge: Både fargen og mønsteret kan, som ved alle andre klesplagg, utgjøre en stor forskjell. Du kan velge dette ut fra ditt temperament, smak eller stil. Hvit eller andre lyse farger er perfekte om sommeren for å få deg til å skinne enda mer. De mørkere fargene er mer avslappet og klassisk, og passer spesielt godt i vintermånedene.

2. Passform: Passformen er en annen måte å gjøre antrekket ditt unikt. Du kan velge en større størrelse enn det du vanligvis bruker hvis du ønsker en oversized fit, eller gå for din vanlige størrelse for en normal passform.

3. Tilbehør: Husk på det kule tilbehøret for å løfte antrekket ditt til nye høyder. Halskjeder, armbånd, ringer og et par sandaler er alle “must haves'' for en perfekt sommer.