Trust Ecommerce Europe
Handlekurven din er tom.
Ordre: kr 0,00
Total: kr 0,00
Fri frakt fra 1200 kr.
14 dagers returrett
2-5 dager levering
Kundeservice: [email protected]

Comfort Pants

“De mest komfortable buksene på markedet”

Buksene fra vår Comfort Collection er utrolig komfortable og fine å ha på seg. Samtidig utgjør de også en klassisk og stilig look. Comfort pants er den perfekte kombinasjonen mellom stil og komfort. Buksene inneholder elastan, noe som gjør dem ekstremt elastiske.

En kombinasjon av viskose og polyester gir buksene en stilig look samt en supergod og komfortabel følelse når du har dem på deg.

Comfort Pants er klassiske bukser med en unik kombinasjon av stil og komfort.

Mer enn 250.000 av våre kunder har allerede kjøpt våre Comfort Pants, og det revolusjonerende konseptet har kommet for å bli. Prøv de mest komfortable buksene på markedet, du kommer ikke til å angre.

View more
Comfort Collection
3 for 999,-
Mark Pants Chinchilla
Comfort Collection
3 for 450,-
Mark Pants Stripe Teak

Comfort pants


Se skarp og klar ut med comfort pants

Det finnes mange forskjellige bukser på markedet, og du kommer kanskje også til å høre folk kalle dem Performance Pants. Vi har valgt ut de vi liker best, og de som leverer best kvalitet til den beste prisen. Dette sikrer at du får de beste buksene til den beste prisen. Med andre ord, du kommer til å få mye verdi for pengene.

Mark Pants, Comfort Pants, Performance Pants - er alle navn på vakre bukser som kjennes ut som et par joggebukser. Comfort pants har blitt mer og mer populære, og med god grunn. Ideen om et par presentable dressbukser, som føles ut som et par joggebukser, er genial, og selvfølgelig noe du selv bør oppleve. Derfor har vi et stort utvalg av Comfort pants - på den måten kan du finne de perfekte buksene for deg og din stil. Vi har både de klassiske ensfargede modellene som passer perfekt til kontoret eller for å løpe ærend, og de litt smartere modellene med stripete eller rutete mønster. Hvis du er lei av bukser som stenger deg inne og begrenser bevegelsene dine, så bør du prøve Comfort Pants. Vi er helt sikre på at du kommer til å finne noe du vil elske.

De beste materialene for de beste buksene

Kombinasjonen av materialer er som ved alle andre typer klær ekstremt viktig, og det samme gjelder også for våre Comfort Pants. Materialene har blitt nøye utvalgt og alle komponentene sikrer et fantastisk produkt med sine egne unike egenskaper.

Viskose

Viskose er den viktigste bidragsyteren til komfort på grunn av dens myke og silkeaktige følelse. Det er viskosen som gjør buksene myke å ha på og sikrer komfort gjennom hele dagen. Det er denne myke følelsen som gir Comfort Pants ryktet om at de kjennes ut som joggebukser. I tillegg til den ekstreme komforten har viskose også en annen god egenskap. Det fungerer som en varmeleder, noe som betyr at du ikke trenger å bekymre deg for overopphetning. Det betyr at du kan ha på deg buksene hele dagen og være sikker på at du har en fantastisk komfort.

Polyester

Du kan stort sett finne polyester overalt, og det er det en god grunn til. Polyester gjør ethvert produkt sterkere og mer holdbart, noe som også er tilfellet når det kommer til våre Comfort Pants. I de fleste tilfeller vil det være en høy prosentandel av polyester i våre Comfort Pants, hvilket sikrer at de er utrolig holdbare.

Elastan

Elastan er det materialet som gir bukser deres elastiske følelse og den berømte stretchen. Det er en høy konsentrasjon av elastan på rundt 4-5 % i våre Comfort Pants, noe som gir dem deres eksepsjonelle stretch.

Skap det perfekte antrekket med comfort pants

Med så mange forskjellige stiler kan det være vanskelig å velge. Derfor har vi forsøkt å komme med noen anbefalinger. Du ønsker selvfølgelig gjerne å se fantastisk ut uansett hvor du går. Ta all den inspirasjonen du ønsker, og du vil raskt bli klar til å skaffe deg et nytt antrekk.

Topper: Det finnes mange ulike muligheter når det kommer til å mixe og matche dine nye comfort pants med ulike topper. Det viktigste plagget du trenger til dine comfort pants er en topp. Det mest åpenbare valget vil såklart være å matche dem med en av våre Comfort Shirts. På denne måten vil du være kledd i komfort fra topp til tå. Det er såklart også mulig å velge noe mer simpelt og basic som en t-skjorte i kombinasjon med en hettegenser. Med comfort pants får du et allsidig plagg som du kan bruke til hverdags og til mer spesielle anledninger.

Sko: I enden av dine nye bukser vil du såklart ha et par fine og fasjonable sko. Som med alt annet nevnt ovenfor, så har du flere muligheter her også. Hvis du ønsker å se mer formell ut kan det være perfekt med et par dressko eller loafers. Om du derimot er på utkikk etter en mer casual look så vil et par sneakers også være et bra valg.

Størrelse og passform

Våre comfort pants er normale i størrelsen, og vi anbefaler alltid at du velger din normale størrelse. Det er små forskjeller i passformen fra en stil til en annen på grunn av de ulike kombinasjonene når det kommer til materialene. Dette bør imidlertid ikke påvirke hvilken størrelse du velger.