Trust Ecommerce Europe
Handlekurven din er tom.
Ordre: kr 0,00
Total: kr 0,00
Fri frakt fra 1200 kr.
14 dagers returrett
2-5 dager levering
Kundeservice: [email protected]

Lin shorts

Sjekk ut vårt utvalg av de mest fantastiske linshortsene for menn. Du finner våre linshorts i mange forskjellige farger og stiler - klare for de varme sommerdagene Lin er kjent for å være temperaturregulerende. Lin er høyt elsket av de som søker komfort uten å gå på kompromiss med stilen. Vårt utvalg av lin vil holde deg kjølig om sommeren.

View more

Hvorfor velge lin

Lin er et flott materiale for sommeren. På 2trendy ser vi lin som en del av sommergarderoben og en avslappet livsstil. Lin kan også enkelt mikses med andre materialer som bomull eller ull for en mer allsidig stil.

En av de største fordelene med lin er den lette og luftige teksturen, noe som gjør det ekstremt komfortabelt å ha på se på varme sommerdager. For de varme sommerdagene er for eksempel våre dresser i lin mer komfortable enn dresser i ull - kanskje for et sommerbryllup eller en fin sommerfest, slik at du kan unngå å bli for varm.

Hvis du tar en titt på sørlige land som Spania, Italia, etc. så vil du se at lin er en stor hit på grunn av det lette materialet, som også gir et elegant og stilig utseende.

Finn en linshorts for enhver anledning

Våre linshorts her på 2trendy kan brukes til enhver anledning, men er spesielt passende for mange av sommerens festlige anledninger, som turen til sommerhuset eller ferien til syden. Uansett om det er en casual hagefest, en klassisk grillaften eller bare en tur til stranden, så er du garantert et stilig antrekk med shorts fra vår linen collection. Du kan for eksempel matche en av våre kortermede linskjorter med et par av våre linshorts. Det er mange muligheter - alle inkluderer lin som er utrolig behagelig, regulerer temperaturen godt og er stilig. Shortsene våre kommer i de fleste jordfarger, slik at du alltid kan finne din egen stil, uansett om du foretrekker en mer laid-back look eller en mer dristig stil.

Våre linshorts har virkelig økt i popularitet i det siste, og det er ingen overraskelse, da disse kule linshortsene sikrer sublim komfort for de mange sommerarrangementene.

Det kuleste tilbehøret til våre linshorts

For mange kan kanskje lin virke meget gammeldags, men det er ikke nødvendigvis tilfellet. Lin er tilbake og har kommet for å bli, og det fungerer perfekt for den varme sommersesongen både her hjemme og på ferie. For å piffe opp looken kan du alltid ta en titt på vårt brede utvalg av tilbehør. Herresmykker blir mer og mer populært, og for eksempel et halskjede, et armbånd, eller en kul ringer vil bringe sommerantrekket ditt til et helt nytt nivå. Et par solbriller er også et must i det varme været. Med det rette tilbehøret til din lin-look, vil du være klar for enhver anledning, uansett om det er en sommerfest eller en dag på stranden.

Ulik passform for ulike anledninger

Som med de fleste klær kan du justere passformen for å oppnå akkurat den looken og følelsen du er ute etter. Akkurat som med t-skjorter, har det blitt meget populært å style spesielt kortermede linskjorter litt oversized. Dette øker komforten til de allerede veldig komfortable skjortene, og gir en mer urban look, preget av streetwear-trender. Det samme gjelder for linbukser og linshorts. Du kan style dem ned med en t-skjorte og et par solbriller, eller gå all-in og kombinere dem med en skjorte (kanskje også i lin) for en mer formell look. Du kan også justere passformen i henhold til dine personlige preferanser.

Velg den perfekte linshortsen med 3 gode tips

Selv om lin er et godt valg for de fleste anledninger, kan det være vanskelig å velge ut det rette plagget. Derfor har vi samlet 3 gode tips, slik at du kan se best mulig ut i sommer.

1. Farge: Akkurat som med alle andre klær, kan du velge farge og mønster basert på temperament, smak og stil. Lyse og hvite farger er klassiske og vil få deg til å skille deg ut enda mer når solen skinner. Mørkere farger er mer nedtonet og klassiske, og derfor et godt valg for en sommerlook.

2. Passform: Du kan gå for en større størrelse for en mer avslappet vibe, eller en normal passform om du foretrekker det eller om du ønsker noe mer formelt.

3. TIlbehør : Husk å legge til noen kule tilbehør for å bringe antrekket til nye høyder. Kjeder, armbånd, ringer, og et par sandaler eller sneaker er must-haves for et stilig sommerantrekk.

Ofte stilte spørsmål

Er ikke lin noe som gamle menn kler seg i?

Dessverre har lin fått rykte på seg for å være gammeldags blant enkelte. Lin har imidlertid gjort et sterkt comeback de siste årene, og spesielt komfort-faktoren taler for en sommergarderobe fylt med lin. Det er pustende, temperaturregulerende og mykt mot huden. Samtidig følger de nye linstilene motetrendene, så du kan alltid være sikker på å se bra ut når du kjøper en lin fra 2trendy.