Trust Ecommerce Europe
Handlekurven din er tom.
Ordre: kr 0,00
Total: kr 0,00
Fri frakt fra 1200 kr.
14 dagers returrett
2-5 dager levering
Kundeservice: [email protected]

Accessories

Tilbehør har blitt det spesielle krydderet du kan tilføre det moderne antrekket ditt, slik at du skiller deg ut fra mengden. Tilbehør er med på å gi deg en personlig og unik look. Nedenfor finner du et eksklusivt utvalg av de mest utsøkte armbåndene, halskjedene, nøkkelringene, lommebøkene og mye mer.
View more
NYHET
2 for 350,-
2901P Brown
NYHET
2 for 350,-
1450 Brown
NYHET
2 for 350,-
2410 Black
NYHET
2 for 350,-
2411 Black
NYHET
2 for 350,-
2412 White
NYHET
2 for 350,-
2413 White
NYHET
2 for 350,-
2488 Black
Side 1 of 3

Det eksklusive utvalget

Hos 2trendy ønsker vi å holde deg oppdatert med et moderne utvalg av det mest interessante tilbehøret på markedet. Vi kan tilby eksklusivt tilbehør til en pris som ikke får banken din til å stille spørsmål. Vi kan tilby tilbehør til den moderne mannen fra ledende danske moteprodusenter. Oppdag trendsettende merker som Secrid, Saddler, Northern Legacy, and Flexfit i vår eksklusive kolleksjon. Tilbehør er en enkel og rimelig løsning for å skape din egen unike stil.

Moteobservatørene

Som en moteprodusent som stadig trues av den raske og skiftende motestrømmen, må man innta en proaktiv tilnærming. Derfor sender produsentene designerne sine til verdens motehovedsteder, der de kan titte over skuldrene til sine profesjonelle storesøsken. Designerne sørger for å få med seg så mange inntrykk som mulig og åpner opp hele paletten i kjente omgivelser. Ut fra dette skaper de sitt nye sortiment av trendsettende tilbehør.

Alt tilbehør er laget av svært kvalitetsbevisste materialer. Det brukes kun godt bearbeidet og grundig testet lær, perler, metall osv. Dette sikrer heldige eiere en lang holdbarhet på produktet. .

Armbånd & halskjeder

Håndleddet kan ofte se nakent og kjedelig ut uten tilbehør. I mange tilfeller kan armbånd være et fasjonabelt alternativ til en klokke. Særlig perlearmbånd i ulike farger blir stadig mer populære.
Halsen er et annet område som ofte er for lite brukt i fasjonable antrekk. Med et enkelt halskjede kan du blåse nytt liv i antrekket ditt og skape en mer unik stil.

Den nye lommeboken

Det har nylig dukket opp et nytt alternativ til den tradisjonelle lommeboken i skinn: kortholderen. Den er genial i sin kompakthet og evne til å holde orden på alle kortene dine. Med den smarte skyvefunksjonen har du enkel tilgang til akkurat det kortet du trenger. Du kan selvfølgelig fortsatt finne en helt klassisk lommebok hos oss, slik at du også kan holde orden på kontantene dine.

Ringer

Tidligere var smykker, og kanskje spesielt ringer, forbeholdt kvinner, men nå har det skjedd en betydelig endring. Ringer til menn har blitt populære, og her hos 2trendy finner du dem i alle mulige design, slik at det er noe for enhver smak. Enten du ønsker en enkel ring, en med mønster eller med steiner, så har vi noe for deg og din nye street style.