Trust Ecommerce Europe
Handlekurven din er tom.
Ordre: kr 0,00
Total: kr 0,00
Fri frakt fra 1200 kr.
14 dagers returrett
2-5 dager levering
Kundeservice: [email protected]

Solid

solid aw 21

Solid er en dansk motesuksess. I året 2000 slo selskapet øynene opp og det ble straks klart at Solid hadde alvorlige voksesmerter. Solid kan i dag finnes over store deler av Europa, og har 26 konseptbutikker bare i Norden. En Solid motesuksess basert på stort produktsortiment og prisbevissthet.

View more
Side 1 of 2
Historien startet i Kolding

I den jyske jorden ble konseptet !Solid grunnlagt i år 2000. Årsskiftet ble sparket inn med en massiv vekst for firmaet, som hurtig markerte seg i det danske bybilde med sine kolleksjoner av motetøy for unge. 

Solid henvender seg til unge i alderen 18-30 år, som ønsker moteriktig herretøy uten å tømme sparegrisen. Selskapet har fortsatt sin vekst utenfor de røde og hvite grenser. Solid er i dag representert i det meste av Europa, men opplever fremdeles størst suksess i de skandinaviske landene. I Skandinavia har Solid 26 konseptbutikker, spredt rundt i Danmark og Norge. 

Solid eies av motekonsernet CNS Group A/S, som er en av Skandinavias største motekonsern. 

Variert produktsortiment

Solid sender flere gange i året en ny kolleksjon av moteriktig herretøy på gaten. Kolleksjonene er store og tilbyr noe for enhver smak. Solids produksortiment inneholder t-skjorter, skjorter, jeans, bukser, cardigans, gensere, hoodies, undertøy, accessories og mye, mye mer. 

Et av fellestrekkene for Solids produkter er deres variasjon. Det er store forskjeller på tøyet, som varierer i alle regnbuens farger, fantasifulle motiver og mønstre. Derfor kan Solid alltid hjelpe deg med å få det du søker.

Solid er danske merkeklær til en god pris. Skandinaverne har satt et ’like’ ved merket, som fortsetter sin invasjon av det europeiske motemarkedet. Det blir spennende å følge Solids utvikling de neste årene. Her hos 2trendy er vi glade for å kunne presentere et utvalg av Solids produkter.