Trust Ecommerce Europe
Handlekurven din er tom.
Ordre: kr 0,00
Total: kr 0,00
Fri frakt fra 1200 kr.
14 dagers returrett
2-5 dager levering
Kundeservice: [email protected]

Sneakers

Dagens motebevisste mann sørger for at stilen er perfekt fra topp til tå. Det er viktig å ha flere par sko å velge imellom så klær og sko matcher 100 prosent sammen.

Hos 2Trendy har vi alltid et stort utvalg av sneakers til menn i alle aldre. Du finner alt hos oss, uansett om du leter etter Nike sko som de trendy Nike Zoom, mote sko som Lacoste Carnaby, sporty sko som Asics Gel-lyte, fine sko som Puma Suede, eller kanskje den klassiske Converse All Star hi. Hvis du er ute etter et bestemt merke, eller du bare leter etter et godt sko tilbud eller sneaker tilbud, har vi garantert noe til deg.

View more

Vi har stort sett alle de gode sko merkene til gutter, unge og voksne menn. Hva med prisen og ønsket om å kjøpe billige sko? Fordi vi hos 2Trendy handler inn stort av alle de nyeste skoene og sneakers merkene, kan du nyte de beste sko prisene hos oss. Se gjennom sortimentet våres og kjøp sko på nett hos 2Trendy, hvis du er interessert i å finne det beste utvalget av nye moderne sko til markedets beste priser.

Stort utvalg av herre sko, og derfor er trendy sneakers en viktig del av bekledningen

Når man møter nye mennesker er skoene noe av det første man legger merke til, og det påvirker andres førsteinntrykk av deg. Kvinner kjører spesielt blikket fra topp til tå, og skoene dine kan ha mye større betydning enn det de fleste menn kanskje tror. Utslitte, kjedelige sko, eller sko som ikke matcher resten av klærne dine, gir deg ikke de beste sjangsene for å gjøre et godt inntrykk. Men hvor mange sko burde man ha, og hva skal man lete hvis man vil se bra ut?

Du kommer alltid langt med et par fine, hvite eller svarte sneakers. Men hvis du vil gjøre litt ekstra ut av deg selv, og sørge for å ha mere enn de typiske 1-2 par å velge imellom - har du mulighet til å matche skostilen og fargen med beltet, en blazer eller annen bekledning.

Er det ikke dyrt å ha mange sko tenker kanskje noen? For det første kan du kjøpe dine sko billig på nett hos 2Trendy. For det andre blir ikke skoene dine slitte mens de tar en pause på skohyllen. Så hvis du ser det som en investering og for eksempel har 8 par sko å velge mellom, kan disse 8 par sko holde like lenge som hvis du kun har 2 par om gangen, og først trenge å kjøpe nye sko når et av parrene er oppbrukt. Prisen blir den samme, men hvis du har mange sko i garderoben har du mange muligheter å velge mellom når du skal se bra ut.

En bonus ting med å ha nye sko hver dag - og som mange ikke tenker over - er at skoene har mulighet til å dampe vekk fotsvetten mens de står og tørker. Det minsker lukten hos noen og det gir samtidig sunde og friske føtter.

Tips og viten om herre sneakers

Ordet sneakers var for over 100 år siden bare et slang ord. Det ble først tatt i bruk på slutten av 1800-tallet i England, hvor en gummi såle ble mere utbredt, og typisk brukt i sport og atletik. Slang ordet kommer av at de unge guttene kunne snike seg opp (sneak up) på hverandre uten at de kunne høres. For ca. 100 år siden begynte skomerker å ta ordet til seg, og begynte å kalle skoene med gummi såle for sneakers.

Sneakers har i mange år vært en populær sko. Ikke bare til sport hvor det er en selvfølge, men også til hverdagsbruk og som en del av moten blandt unge. Først og fremst har sneakers sko en god passform, og en god såle. Man kan derfor gå i sneakers i mange timer uten å få ømme føtter som ellers kan skje med andre klassiske herresko. Utover det har det i dag blitt en motesko som både avspeiler dagens trend, og som faktisk også kan brukes sammen med en stilig dress, og fortsatt utstråle god stil.

Det finnes mange varianter av sneakers sko. Utover vanlige fritidssko og sommersko finnes sneakers også som vintersko og som skinnsko. Hos 2Trendy har vi samlet alle typer fete sneakers fra de mest populære skomerkene i alle sko størrelser, til nye upcomming og trendsettende merker. Vi har alt på samme lager så du kan handle sko og sneakers på nett til en hver anledning.

Det er enkelt og billig å handle sko på nett hos 2Trendy

Du finner ofte gode sko tilbud når du handler mote klær og sko hos 2Trendy. Men selv når det ikke er salg på sko kan du være sikker på at vi alltid tilbyr deg gode nettpriser. Men det er ikke bare prisene og det store utvalget vi streber etter. En fantastisk shopping opplevelse og en omfattende service er minst like viktig. Derfor har vi gjort navigasjonen på 2Trendy enkel og brukervennlig, oppdelt i kategorier og et søkeverktøy som enkelt hjelper deg med å finne den varen du trenger. For å yte den beste servicen tilbyr vi blandt annet gratis frakt på ordre over 1000,- og gratis bytting.

Dette gjør vi fordi vi vil gi deg en god shopping opplevelse. Våres mål er at du som kunde kommer tilbake, eller for eksempel deler gleden med andre i form av et 2Trendy gavekort. Så god shopping, og vi håper vi sees igjen!