Trust Ecommerce Europe
Handlekurven din er tom.
Ordre: kr 0,00
Total: kr 0,00
Fri frakt fra 1200 kr.
14 dagers returrett
2-5 dager levering
Kundeservice: [email protected]

linskjorter

Se vårt utvalg av de beste linskjortene. Du kan finne både kort- og langermede skjorter for menn her.
View more
Side 1 of 2

Hvorfor velge en linskjorte?

Lin er et genialt materiale for sommervarmen. Og det er flere grunner til det.

En av de største fordelene med lin er den lette og luftige teksturen, som gjør lin til et ekstremt komfortabelt materiale å ha på seg på varme sommerdager. Dette gjelder såklart ikke bare for linskjorter, men også for andre kategorier som linen dresser, som er mer komfortable enn for eksempel en ulldress når det kommer til de varme sommerdagene - dette et godt tips hvis du skal i et sommerbryllup eller en formell sommerfest.

Linskjorten gir deg en karakteristisk og avslappet look, og hvis du tar en titt på sørlige land som Spania, Italia, etc, så vil du se at lin er en stor hit, delvis på grunn at sitt lette og luftige materiale, samtidig som det tilbyr en elegant look og en kul stil.

Her på 2trendy ser på vi lin som en essensiell del av sommergarderoben. Du kan velge å style hele antrekket ditt med lin, men lin kan også gå fint sammen med andre materialer som bomull eller ull

Finn linskjorter til enhver anledning

Våre linskjorter her på 2trendy kan brukes for enhver anledning, men er spesielt passende for de mange festlige sommerarrangementene. Uansett om det er en casual hagefest, en klassisk grillaften eller en tur til stranden, så er du garantert en god stil med en linskjorte. Prøv for eksempel en langermet skjorte med et par av våre linbukser og et par fine sandaler. Du kan også gå for en mer casual look og prøve en av våre kortermede linskjorter med et par av våre lin shorts. Det er mange muligheter - det de alle har til felles er at lin er utrolig komfortabelt, regulerer temperaturen bra og er stilig. Vi har både ensfargede, stripete og mønstrete linskjorter, slik at du kan finne en som passer deg, uansett om du foretrekker en mer laid-back look eller en mer livlig stil. Vi har også linskjorter med ulike krager, noe som gir deg enda en mulighet til å skape et mer personlig antrekk. Skal det være en klassisk button-down, cutaway eller spread-krage, eller skal det være med den populære og elegante Mandarin-kragen? Valgmulighetene er mange, men uansett hva du velger så kan du være trygg på at du oppgraderer stilen din med en linskjorte fra 2trendy.

Det kuleste tilbehøret til linskjorten din

For mange kan kanskje lin virke meget gammeldags, men det er ikke nødvendigvis tilfellet. Lin er tilbake på moten og har kommet for å bli, og det fungerer perfekt for den varme sommersesongen både her hjemme og på ferie. For å piffe opp looken kan du alltid ta en titt på vårt brede utvalg av tilbehør. Herresmykker blir mer og mer populært, og for eksempel et halskjede, et armbånd, eller en kul ringer vil bringe sommerantrekket ditt til et helt nytt nivå. Et par solbriller er også et must i det varme været. Med det rette tilbehøret til din lin-look, vil du være klar for enhver anledning, uansett om det er en sommerfest eller en dag på stranden.

Ulike passformer for ulike anledninger

Som med de fleste klær kan du justere passformen for å oppnå akkurat den looken og viben du er ute etter. Akkurat som med t-skjorter, har det blitt meget populært å style spesielt kortermede linskjorter litt oversized. Dette øker komforten til de allerede veldig komfortable skjortene, og gir en mer urban look, preget av streetwear-trender. Du kan selvfølgelig også gå for en mer ettersittende passform, slik du ville gjort med vanlige bomullsskjorter. På denne måten kan du både style linskjorter opp og ned, avhengig av anledningen og hvilken vibe du går for. Leter du etter en formell skjorte til jobb som er mer pustende for de varme sommermånedene? Da kan du prøve en av våre langermede linskjorter. Eller kanskje du skal på ferie til solrike syden og bare vil slappe helt av? Da kan du prøve en kortermet linskjorte med mønster.

Velg den perfekte linskjorten med 3 gode tips

Selv om linskjorter er et godt valg for de fleste anledninger, kan det være vanskelig å velge den rette. Derfor har vi samlet 3 gode tips, slik at du kan se best mulig ut i sommer.

Farge: Akkurat som med alle andre klær, kan du velge farge og mønster basert på temperament, smak og stil. Lyse og hvite farger er klassiske og vil få deg til å skille deg ut enda mer når solen skinner. Mørkere farger er mer nedtonet og klassiske, og derfor et godt valg for en sommerlook.

Passform: Du kan velge en større størrelse for en mer avslappet følelse, eller en normal passform hvis du foretrekker et mer formelt utseende.

Tilbehør: Ikke glem det kule tilbehøret for å bringe antrekket ditt til neste nivå. Halskjeder, armbånd, ringer og sandaler eller sneakers er must-haves for en stilig sommerlook.

Ofte stilte spørsmål

Er ikke lin noe som gamle menn kler seg i??

Dessverre har lin fått rykte på seg for å være gammeldags blant enkelte. Lin har imidlertid gjort et sterkt comeback de siste årene, og spesielt komfortfaktoren taler for en sommergarderobe fylt med lin. Det er pustende, temperaturregulerende og mykt mot huden. Samtidig følger de nye linstilene motetrendene, så du kan alltid være sikker på å se bra ut når du kjøper en linskjorte fra 2trendy.