Trust Ecommerce Europe
Handlekurven din er tom.
Ordre: kr 0,00
Total: kr 0,00
Fri frakt fra 1200 kr.
14 dagers returrett
2-5 dager levering
Kundeservice: [email protected]

Jeans

Jeans - den blå gullgruven som ingen garderobe kan klare seg uten. Alle elsker jeans. Både de originale jeansene i blå nyanser, men også de svarte og til og med de hvite jeansene. Det er et must for enhver garderobe å ha minst et par ulike jeans. Med den allsidigheten som jeans tilbyr er det nesten umulig å ikke eie et par av disse tunge bomullsbuksene. Det er noe helt spesielt med jeans, noe som plasserer dem i sin helt egen kategori. Du kan bruke jeans til stort sett alle anledninger, og det er det som gjør dem så fantastiske. Du kan style dem opp og ned avhengig av hva dagen har å by på. Skal du på en fest? Kle deg i en skjorte. Skal du bare på skolen eller løpe ærend? En t-skjorte og en utenpåskjorte vil gjøre susen. Uansett hva du skal, vil jeans alltid være et fasjonabelt valg.
View more

Fra arbeidsbukser til kul mote

Det enorme utvalget av jeans gjør det enkelt å finne en jeans som passer deg perfekt og som dekker dine behov. Jeans har vært en hit siden begynnelsen, hvor de ble brukt som arbeidsjeans for tømmerhoggere. Nå om dagen er jeansen å finne overalt i moteindustrien. Populariteten til jeansen er fortsatt på topp, men mye har også skjedd - hvis vi bare ser noen få år tilbake, så har økningen i baggy jeans vært enorm, og i dag har disse løse jeansene inntatt gatebildet. Det er så mange forskjellige måter å style jeans på, noe som gjør at de fortsatt er populære og trendy. Derfor er vi stolte over å ha et bredt utvalg av jeans, som alle er av den beste kvaliteten.

Men hvor stammer den legendariske historien om jeans egentlig fra? Som nevnt tidligere var de opprinnelig beregnet som arbeidsklær til skogsarbeidere. Ideen ble til da Jacob Davis mottok en bestilling fra en tømmermann som hadde bruk for et par ekstra robuste bukser å jobbe i. Siden da har jeansen utviklet seg, og for en velsignelse! De robuste denimbuksene er en del av så mange menneskers garderobe, og det av god grunn. Her på 2Trendy elsker vi dem, og det vet vi at du også vil gjøre.

Fine jeans for enhver smak

Bare fordi jeans er overalt, gjør det dem ikke mindre trendy. Det er faktisk det motsatte. Jeans har noen unike egenskaper som gjør dem perfekte til nesten alle antrekk. De er allsidige og kan bli brukt til å tilføye en personlig touch til stilen din - og uansett hvilken stil du har så finnes det et par jeans til deg. Med så mange forskjellige merker, som lager jeans, kan det noen ganger være vanskelig å velge. Heldigvis for deg, har vi gjort det enkelt for deg. Uansett hvilke jeans du velger, kan du være sikker på at du har valgt dem med omhu og med fokus på både kvalitet og pris. Vi har modeller i alle mulige farger, så uansett om du foretrekker lys eller mørk denim, har vi det du ønsker.

Jeans som støtter din personlige stil

Det er ikke bare fargen som gjør jeansene dine eksklusive, det er også den personlige stilen de tilføyer. Det finnes mange ulike passformer når det kommer til jeans. Liker du dem helst skinny? Eller kanskje du har hoppet på trenden med baggy jeans? Uansett hvilken jeans type du har som favoritt, så har vi den her på 2Trendy. Du kan finne jeans som matcher din personlighet og som uttrykker stilen din perfekt. Du kan være trygg på at jeansen du kjøper fra oss er fra de nyeste kolleksjonene og matcher motebildet akkurat nå.

2Trendy leverer den perfekte jeansen for deg

Vi er stolte av å ha en stor kolleksjon av jeans til den motebevisste mannen eller til mannen som gjerne vil kle seg komfortabelt, stilig og billig. Jeansene våre har de beste detaljene og det er noe som du vil finne i hele vårt sortiment. For mange mennesker er jeans en basal nødvendighet å ha i klesskapet, og det er det jo absolutt - imidlertid kan de også brukes til å skille seg ut og skape et personlig antrekk. De rå denimdetaljene og passformen gjør jeansene helt spesielle, men stadig noe for enhver garderobe. Vi ønsker ikke bare å levere dine nye favoritt jeans, vi ønsker også å gjøre det til en god pris. På den måten kan du bygge opp en fantastisk garderobe uten å måtte tømme lommeboken. Ved å ha noen får ulike jeans i klesskapet sikrer du at du alltid er klar til å sette sammen et nytt antrekk, slik at du alltid kan freshe opp stilen din.

Hvordan style jeansene dine

Det har ikke noe å si om du har en klassisk og minimalistisk stil eller om du liker å teste ut noe nytt. Vi har ripped jeans for en rå look, baggy jeans for en moderne og moteriktig look, eller skinny og vanlige jeans for en klassisk look. Vi har med andre ord jeans for enhver anledning. På denne måten kan du være sikker på at du kan handle komfortabelt på 2Trendy uansett hvilken stil du rocker for øyeblikket. Kombiner de med noen av våre t-shirts, skjorter, jakker eller noen av de mange andre stilene vi tilbyr.

Jeans fra de største merkene

Her på 2Trendy inngår vi ikke kompromiss når det kommer til design og kvalitet. Derfor har vi valgt ut et utvalg av merker som leverer på nettopp disse områdene. Disse merkene inkluderer Gabba, Only & Sons, Just Junkies, Woodbird og mange flere. Hvert av disse merkene har en unik stil og uttrykk som vi er sikre på at du kommer til å elske. Du får et par jeans som vil vare lenge og få deg til å se utrolig ut. Hva mer kan du be om?