Trust Ecommerce Europe
Handlekurven din er tom.
Ordre: kr 0,00
Total: kr 0,00
Fri frakt fra 1200 kr.
14 dagers returrett
2-5 dager levering
Kundeservice: [email protected]

Strikkegensere

For mange var kanskje strikkegenseren noe man fikk i julegave av bestemor, noe hun hadde brukt det siste året på å strikke. Den var ikke alltid så stilig, og den matchet sjelden noe man hadde i garderoben. Slik er det imidlertid ikke lenger - strikkede gensere er trendy og blir stadig mer synlige i motebildet. En strikkegenser er et must i enhver garderobe, og selv om den vanligvis forbindes med vinter og kulde, er det et plagg som kan brukes året rundt. En tykk strikkegenser er selvfølgelig fantastisk på en kald dag når du ikke vil forlate den varme sengen. Om sommeren kan det være fint å ha en lett strikkegenser til de litt kjølige sommerkveldene, slik at du kan holde varmen. Den kan også fungere godt som et supplement til en tynn jakke.
View more

Oppdag de nyeste trendene innen strikkemote hos 2trendy

.

Velkommen til vårt store utvalg av trendy strikkeplagg hos 2trendy! Vi vet hvor viktig det er å ha de riktige strikkeplaggene i garderoben, særlig nå som de kjøligere månedene nærmer seg. Derfor har vi satt sammen en unik kolleksjon av strikkeplagg som ikke bare holder deg varm, men som også hjelper deg med å uttrykke din personlige stil.

Moderne strikkeplagg for enhver anledning

Om du er på jakt etter den perfekte strikkegenseren til en avslappet helg, en varm cardigan til kontoret eller noe spesielt til en kveld ute på byen, har vi noe for deg. Utvalget vårt er allsidig, og vi har nøye valgt ut de beste modellene fra anerkjente merker som kombinerer komfort og stil på best mulig måte.

Kvalitet komfort og stil

Vi går aldri på akkord med kvaliteten på strikkegenserne våre. Vi vet hvor viktig det er for deg å føle deg komfortabel og velkledd, uansett hvor du befinner deg. Derfor er våre strikkegensere omhyggelig utvalgt for å oppfylle dine forventninger både når det gjelder komfort og stil. Produktene våre er laget av materialer av høy kvalitet som sikrer at du holder deg varm og ser bra ut samtidig.

Trendy design og farger

På 2trendy er vi opptatt av å følge med på de nyeste motetrendene. Vårt utvalg av strikkemote gjenspeiler dette, og vi tilbyr et bredt utvalg av design og farger for enhver smak. Enten du foretrekker en klassisk ensfarget genser eller en iøynefallende mønstret strikkegenser, finner du det her.

Din neste strikkefavoritt venter på deg

.

Så uansett om du er på jakt etter en ny favorittgenser, en varm cardigan eller en stilig strikkevest, er 2trendy det rette stedet for deg. Ta en titt på vårt imponerende utvalg av strikkeplagg, og finn den perfekte stilen til garderoben din i dag.

Kjøp strikkeplagg hos 2trendy og vær godt rustet for kulden

.

Når det gjelder stil og komfort, inngår du ingen kompromisser. 2trendy lar deg oppgradere garderoben din med våre trendy strikkegensere som holder deg varm og ser bra ut. Gjør deg klar for den kalde årstiden med de beste strikkegenserne - din neste favorittstil venter på deg. Kjøp nå og vær forberedt på kulden med stil.

Et strikkeplagg for enhver stil og anledning

.

Et strikkeplagg er ikke bare et strikkeplagg - de finnes i utallige former, stiler, farger og typer. Nedenfor vil vi ta for oss de ulike typene og gi forslag til hvordan de kan styles og brukes til ulike anledninger. Alle de ulike typene strikkegensere finner du selvfølgelig hos 2trendy, i en prisklasse som alle har råd til.

Den klassiske og tidløse pullover genseren

.

Den første og kanskje viktigste strikkegenseren å nevne er den enkle, klassiske genseren med rund hals og lange ermer, som aldri går av moten. Den kommer i mange forskjellige farger og nyanser og designes også i mønstrede modeller, noe som gir den et litt annerledes uttrykk. Hos 2trendy finner du et bredt utvalg av gensere fra kjente merker som Selected, Clean Cut, Jack and Jones og Kronstadt.

Få mest mulig ut av din klassiske genser

En strikkegenser er svært allsidig og kan brukes året rundt. Den er nemlig ikke for tykk for en sommerkveld, og samtidig kan den fint fungere som et ekstra lag om vinteren når du trenger mer varme. En pullover kan være superpraktisk over en t-skjorte, som sammen med et par jeans gir den en veldig casual look. Den kan også inngå i et mer formelt antrekk med en skjorte under - det er her genseren virkelig kommer til sin rett med skjortekragen og ermene som gir antrekket litt ekstra edge. Sammen med et par chinos og loafers blir stilen komplett og kan brukes til et forretningsmøte eller en familiesammenkomst. Du kan fortsatt opprettholde den avslappede looken med en skjorte under, for eksempel ved å legge til en skinnjakke og et par ripped jeans.

Skill deg ut med en mønstret pullover

.

Den enkle looken er klassisk, men hvis du foretrekker å skille deg litt ut, kan du velge en pullover med mønster i stedet for ensfarget. Selv om den ensfargede kommer i forskjellige strikkemønstre, skiller den seg ofte ikke så mye ut, siden den nå er å finne i de fleste garderober. Hos 2trendy kan du velge mellom gensere med et klassisk nordisk mønster som bringer tankene tilbake til afterski i den svenske eller norske fjellheimen, eller du kan velge de litt mer diskrete med et melert mønster eller striper. Velger du en mønstret genser, kan det være en god idé å holde resten av antrekket nedtonet og i dempede farger slik at det ikke blir for mye. Den kan for eksempel stå i fin kontrast til et par svarte jeans og sko eller et par sneakers med et diskret design.

Kardiganer for menn har gjort et comeback

For bare noen få år siden var det ikke mange menn som kunne tenke seg å bruke en cardigan. Det var noe bestefaren din brukte, og var derfor ikke så stilig. Men som med så mye annet har bestefarslooken også blitt populær innen kategorien strikkeplagg. Spesielt modellen med glidelås har blitt hypet opp i moteverdenen. Den er superpraktisk og fungerer godt som et ekstra lag om vinteren, og om sommeren kan den enkelt erstatte en tynn sommerjakke. En cardigan passer til de fleste antrekk og tilfører en touch av stil og eleganse.

Turtleneck med mange muligheter

En annen trend som har blitt populær de siste årene, er turtlenecken. Det er en genser som kombinerer minimalisme og eleganse, noe som har vært viktige elementer i motebildet de siste sesongene. Et historisk tilbakeblikk viser at turtlenecken opprinnelig fungerte som en erstatning for den tradisjonelle skjorta og slipset. Den fungerer utmerket til mange ulike looks, ettersom den enkelt kan tones ned til et uformelt plagg eller oppgraderes til noe mer formelt, for eksempel med en blazer utenpå.

Bruk turtleneck til både hverdag og fest

.

Kjøp strikkeplagg til menn på nett hos 2trendy

Det kan være utfordrende å velge det rette strikkeplagget, men med beskrivelsene ovenfor har du forhåpentligvis fått en bedre idé om hvordan du kan bruke de ulike strikkegenserne. Ta en titt på 2trendy og utforsk det store utvalget før du bestemmer deg. Vi er her for å svare på eventuelle spørsmål du måtte ha, og husk at vi tilbyr gratis bytte hvis størrelsen ikke passer deg.