Trust Ecommerce Europe
Handlekurven din er tom.
Ordre: kr 0,00
Total: kr 0,00
Fri frakt fra 1200 kr.
14 dagers returrett
2-5 dager levering
Kundeservice: [email protected]

Comfort Suits

La den stive og ukomfortable dressen ligge

Hvis du er på utkikk etter en formell look - for en spesiell middag, et businessmøte eller en festlig anledning - så har du landet på rett sted. Her er du garantert en dress der komforten er fantastisk og prisen er lav.

Alle blazere og dressbuksene i denne kategorien inneholder enten spandeks eller elastan, hvilket gir dem en fantastisk stretch - og det er grunnen til at vi elsker dem.

Kjenn forskjellen

View more

Comfort suits

En dress bør være et fast innslag i enhver manns garderobe. Han bør ha et par ulike dresser slik at han alltid har alternativer for hånden. Det spiller ingen rolle om det er for en spesiell anledning eller hverdagsantrekk, en dress er alltid et godt valg. I likhet med den vanlige dressen, vil våre comfort suits garantere deg en fantastisk stil, bare med komfortabel. Disse flotte dressene er med stretch slik at du kan føle deg fri til å bevege deg, uansett hvilke aktiviteter som venter deg.

Finn en dressen for enhver anledning

En dress er et godt valg for en hvilken som helst festlig begivenhet, når noe spesielt trenger å bli feiret. Mens dette tradisjonelt sett har vært den mest anvendte bruken, så er det også mulig å bare bruke dressen på kontoret eller i enhver annen jobbsituasjon. Med våre comfort suits er vi sikre på at du kommer til å ville ha dem på deg mye oftere enn den tradisjonelle stive dressen din. Hvis du ikke har en allerede, så kommer du til å trenge en dress en dag - hvorfor ikke skaffe deg den mest komfortable?

Kjøp hele dressen eller bare en blazer

Som et alternativ til å skaffe deg hele dressen kan du, med de fleste av våre farger, kun gå for blazer eller bukser. Kanskje du allerede har noen forskjellige deler i samlingen din, og du ønsker noe til å piffe opp dine gamle bukser eller blazer. På den måten kan du skreddersy looken din etter din smak, og skifte den ut når anledningen byr seg. Uansett hva du velger så vil du ende opp med fantastisk komfort som vil holde lenge. Du kan selvfølgelig også skaffe deg en av våre komplette comfort suits. Disse vil omringe deg med komfort hele dagen.

Det beste tilbehøret til din nye dress

Det viktigste du trenger for den nye dressen din er en dresskjorte. Du ønsker såklart at skjorten skal være like komfortabel som din nye dress, og nettopp derfor anbefaler vi å pare dressen med en av våre comfort shirts - på denne måten vil du få den fulle opplevelsen og være klar for alt. Videre ønsker du kanskje å spice opp antrekket litt med ekstra tilbehør. Kanskje du vil prøve en sløyfe eller et slips for de spesielle anledningene, eller hvis du ønsker å skinne enda mer kan du ta en titt på smykkene våre.

Passformen

Passformen avhenger av hvordan du liker dressen og kroppsbygningen din. En slank silhuett ser bra ut i en slim dress, mens en bred silhuett ser bra ut i en bredere dress. Våre comfort suits er imidlertid designet til å passe alle, uansett fasong. Vår comfort suit har en slimfit modell, men med ekstra stretch og komfort vil det ikke føles slik. Du får den formelle looken av en slim fit dress, men med en komfort som gjør deg i stand til å bære den hele dagen lang, hver eneste dag, hvis det er det du ønsker. Et godt tips for å avgjøre om dressen passer er å kikke på lengden på ermene. Det bør være ca 1 cm igjen, slik at skjorten kan synes under dressen, da ser det stilig og formelt ut. Når du ser på buksene er det også mulig å style den etter din egen smak. En kortere lengde kombinert med loafers har blitt mer og mer populært, men du kan selvfølgelig også gå for det klassiske valget med dressko og bukser i normal lengde. Mulighetene er uendelige.

3 tips for den perfekte dressen

Med alle disse flotte alternativene kan det såklart være ekstremt vanskelig å velge. Derfor har vi kommet opp med en liste over 3 ting som du burde vurdere når du ser etter den perfekte dressen.

1. Farge: Velg favorittfargen din og den du føler deg mest komfortabel i. Velg en dresskjorte som passer godt sammen med den valgte fargen. En hvit eller lyseblå skjorte ser bra ut med de fleste dresser.

2. Fasong: Velg en dress som passer deg godt og som du liker følelsen av. Og husk at dresskjorten børe synes under dressermene.

3. Dekorasjoner Skaff deg et slips eller en sløyfe for formelle anledninger, og ringer og armbånd for hverdagsantrekket.