Trust Ecommerce Europe
Handlekurven din er tom.
Ordre: kr 0,00
Total: kr 0,00
Fri frakt fra 1200 kr.
14 dagers returrett
2-5 dager levering
Kundeservice: [email protected]

Urban Classics

Urban Classics er et kult og moderne streetwear merke som lager moteklær til den selvsikre og individuelle motemannen. Urban Classics laver casual streetwear til priser, hvor alle kan være med – og kvaliteten på deres kollektioner er naturligvis i top. Hvis du mangler et par nye jeans, en ny hue eller noget helt tredje – så kan du helt sikkert finde en personlig favorit hos Urban Classics. Her på siden kan du se vores store udvalg af det innovative og moderne brand.
 

View more
Express yourself – vær din egen Noen av det som gjør Urban Classics til noe unikt er visjonen om at ingen av klærne skal være med print. Mottoet for merket er at du skal uttrykke deg selv – og ikke andre. Det gjør du best ved å kle deg som du vil, og her kan det store utvalget fra Urban Classics hjelpe deg langt på vei. Uansett hva du trenger av streetwear,  kan du nesten alltid regne med Urban Classics.

Her på siden finner du det store utvalget av moteklær til menn fra Urban Classics, og vi er sikre på at du finner din personlige favoritt. Her hos 2trendy vil vi gjøre det enkelt for deg å finne de perfekte moteklærne til den beste prisen – og vi prøver hele tiden å utvide sortimentet med de feteste merkene.