Trust Ecommerce Europe
Handlekurven din er tom.
Ordre: kr 0,00
Total: kr 0,00
Fri frakt fra 1200 kr.
14 dagers returrett
2-5 dager levering
Kundeservice: [email protected]

Fat Moose

Hos 2trendy elsker vi Fat Moose. Vi har den kuleste samlingen av Fat Moose, for både urban og utendørs stil. Fra sesongbaserte tekniske jakker til kule skjorter og bukser, vi har alt. Fat Moose er din pålitelige venn på alle eventyr, store som små.
View more

Røtter i ekstremsport

Fat Moose er et nytt dansk merke som ble startet i 2010. Personene bak Fat Moose har sin bakgrunn fra ekstremsport, og de begynte å lage jakker til seg selv med et mantra om at jakkene skulle være funksjonelle og praktiske. Det ble starten på en stor etterspørsel fra familie og venner, og dermed ble Fat Moose en realitet. I dag produserer Fat Moose klær som kan brukes i mange ulike kontekster, både til hverdags og til ulike idretter, og ikke minst til alle slags friluftsaktiviteter.

Funksjonalitet og teknologi

Fat Moose lager stilige jakker som kombinerer herremote og funksjonalitet. I tillegg har de utvidet kolleksjonen til også å omfatte luer, gensere og bukser. Felles for alle plaggene er at de er laget med funksjonalitet og den nyeste teknologien i tankene.

Gorpcore

Et relativt nytt konsept i moteverdenen som blir stadig mer populært, er Gorpcore. Begrepet stammer fra uttrykket "good ol' raisins and peanuts", som beskriver den populære snacksen eller trail mixen som ofte forbindes med utendørsaktiviteter. Gorpcore har i det siste gjort et stort inntog i motebransjen, og har gått fra å henvende seg utelukkende til frilufts- og friluftsentusiaster til å bli mer mainstream. Merker som Arc'Teryx, Patagonia, The North Face og Carhartt har fått stor innflytelse på de nye Gorpcore-trendene. Fat Moose passer også perfekt inn i dette segmentet, ettersom stilen og kolleksjonene deres er innbegrepet av Gorpcore. Hvis du er på utkikk etter noe funksjonelt, praktisk og stilig, er Fat Moose din one-stop-destinasjon for Gorpcore-mote.

De kuleste og varmeste jakkene

Hvis du trenger en ny jakke, trenger du ikke lete lenger. Enten det er en teknisk skalljakke, en varm og lang vinterjakke eller en myk fleece - Fat Moose har alt. Til de kalde høst- og vintersesongene er for eksempel jakker som Birk og Marshall perfekte valg. De er vind- og vannavstøtende, og i likhet med mange andre Fat Moose-jakker har de fjærfri isolasjon med fiberfyll. Det gir deg en lun og varm jakke som du kan bruke sesong etter sesong. Hvis du er ute etter noe lettere og mykere, er Hugh-fleecen et utmerket alternativ. Den er myk, komfortabel og varm. Perfekt til en koselig kveld rundt bålet eller en gåtur ute blant høstfargene.

Bukser for alle typer vær

For å fortsette stilen nedover i antrekket har Fat Moose naturligvis også et bredt utvalg av kule bukser som er perfekte til både hverdagsbruk og de store turene. Med et par bukser fra Fat Moose får du avslappede bukser med tekniske detaljer - enten du velger Hayden Block Pants eller Jayson Pants. Du er alltid garantert friluftsbukser av høyeste kvalitet når du velger bukser fra Fat Moose hos 2trendy.

Filosofien bak merket

Filosofien bak Fat Moose er å fokusere på materialer og design som skal tåle hverdagens påkjenninger. Menneskene bak Fat Moose streber etter å skape en harmonisk blanding av herremote og funksjonalitet med det perspektivet at herremote også skal kunne tåle vær og vind. Hvis du er på jakt etter en vinterjakke som kombinerer en lekker stil med den nyeste teknologien og robuste materialer, er Fat Moose et utmerket valg. Vi i 2trendy har et godt øye til Fat Moose, og deres nye vinterjakker er et eksempel på utsøkt design og håndverk.