Trust Ecommerce Europe
Handlekurven din er tom.
Ordre: kr 0,00
Total: kr 0,00
Fri frakt fra 1200 kr.
14 dagers returrett
2-5 dager levering
Kundeservice: [email protected]

Sko

Hvis det er én ting som en moderne trendsetter ikke kan være uten må det utvilsomt være et trendy par sko eller boots. Hos 2trendy har vi et spennende utvalg av tidløse sko & boots. Vi kan tilby de klassiske og alltid trendy Converse, men også andre spennende varianter fra blandt annet Konrad, Wolverine og Selected.


View more
Et eksklusivt utvalg

Hos 2trendy har vi et engasjert team medarbeidere som holder øye med all mote innenfor sko- og bootsverdenen. Derfor kan du alltid finne et tidløst utvalg av eksklusive sko og boots her. Vi har boots som matcher alle antrekk og personligheter. Se nærmere på utvalget over.

I dag kan sko og boots finnes i alle farger, størrelser og variasjoner. De er tilpasset sport, fritid og ikke minst de nyeste trender. De har samtidig blitt symboler som viser eleganse, makt og tilhørighet. Normalt regnes forholdet mellom mote og komfort i skoenes verden som langt fra hverandre, men det er slett ikke tilfellet her hos 2trendy, hvor alle våre sko klarer å kombinere den nyeste moten med en komfort som gjør din daglige gange behagelig. Skoene var altså ikke like behagelige i sin opprinnelse. Les mere om opprinnelsen av sko, symbolske verdier og mye mere under.

Den første skoen

Skoen er et eldgammelt konsept med over 10.000 år bak seg. Det vet man med sikkerhet etter Luther Cressmans funn i 1938. Fordi, under en utgraving i den amerikanske delstat Oregon, fant Luther en stor samling gamle sandaler som var laget av fiber fra salvietre. Sandalene regnes som å være verdens tidligste skofunn. Det hevdes at sandalene ble oppfunnet av fortidens beboere for å beskytte føttene deres mot ujevnheter og naturens forrandringer rundt Fort Rock.

Oppfinnelsen av sandalen ble raskt en stor suksess og prototypen for den originale skoen. Sandalen var i gamle dager simpelt konstruert, men varierte avhengig av ens sosiale status. Overklassens sandaler hadde såler av gull. Jo høyere rang i adelklassen eieren hadde, jo høyere opp på leggen gikk reimene. Arbeiderklassen derimot, vandret rundt i simple modeller i de billigste materialene. Julius Cæsar, den romerske keiseren, fikk kallenavnet ’den lille støvel’, fordi han allerede som barn sprang rundt i noen høye gullbelagte sandaler.

De symbolske verdiene

Gjennom tidene har sko og støvler vært et tegn på status, men bak dette gjemmer det seg også en rekke symbolske verdier. Spesielt i religiøse sammenhenger skal man ta av seg skoene. I islam får man ikke stå på hellig jord med sko på. Det er et tegn på ydmykhet å ta av seg skoene. I enkelte kristne sammenhenger skal man ta av seg skoene før man går inn i det religiøse samlingsstedet.
Bare føtter var i det gamle Rom et tegn på lav status, fordi slaver ikke var berettiget til å ha sko. Motsatt kan det i dag på komisk vis gi en frihetsfølelse å gå med bare føtter langs vannkanten på sandstranden.

Klassikeren

Med et blikk på det norske bybildet vil du få øye på en overflod av fine Converse sko i et hav av variasjoner. Her hos 2trendy kan du finne nåtidens nyeste Converse-modeller så du kan skille deg ut fra mengden av svarte og hvite Converse.
Oppståelsen av den nåværende kongen av casual sko strekker seg tilbake til 1908 i byen Malden, Massachusetts, USA. Mannen bak idéen var Marquis Mills Converse, som produserte de nytenkende skoene. Converse fikk en god start på livet, men den store suksess kom først da NBA-stjernen Charles ’Chuck’ Taylor begynte å bruke skoene hvor enn han gikk. Derfor kalles Converse populært også for ’Chuck Taylors’. Populæriteten vokste i NBA, og 90% av alle spillerne brukte skoene på 60- og 70-tallet. Senere ble skoene tatt i bruk av hverdagens trendsettere, og siden da har Converse hatt en fast plass i moteverdenen.

De raske bud

Hos 2trendy har vi et mål om å bli din go-to nettbutikk når du trenger moderne og moteriktige herreklær. Vi vil være dine første 10 trykk på tastaturet når du skal være oppdatert på den nyeste moten. Derfor har vi skapt et eksklusivt utvalg av de beste herreklærne som finnes på markedet. I det utvalget finner du et stort sortiment av dagens hottest trender innenfor sko og boots.

Når du har funnet de perfekte skoene til å rusle rundt i den moderne byen med, fikser vi resten. Vi pakker skoene eller bootsene pent inn og sender det med vår raske levering. To-fem hverdager senere kan du høre at det banker på døren. På den andre siden står den lokale postmannen kledd i rødt og med din nye pakke i hendene. På den måten kan du raskt gi dine føtter et moderne hjem til hverdagens utfordringer.