Trust Ecommerce Europe
Handlekurven din er tom.
Ordre: kr 0,00
Total: kr 0,00
Fri frakt fra 1200 kr.
14 dagers returrett
2-5 dager levering
Kundeservice: [email protected]

Lindresser

Et stilig og trendy utvalg av linblazere og bukser - og dresser i lin for menn - gjør deg klar for de varme sommerkveldene. Komfortable linblazere og bukser i flere forskjellige farger og stiler.

Lin er kjent for sine temperaturregulerende egenskaper. Lin er høyt elsket av de som søker komfort uten å gå på kompromiss med stilen. Vårt utvalg av lin vil holde deg komfortabel gjennom sommeren.

Fullfør den formelle sommerstilen din med vår solbrille deal

View more

Hvorfor velge en dress i lin?

Lin er et perfekt materiale for sommermånedene. På 2trendy ser vi lin som en viktig del av sommergarderoben og en avslappet livsstil. Lin kan også enkelt mikses med andre materialer som bomull eller ull for en mer allsidig stil.

En av de største fordelene med lin er den lette og luftige teksturen, noe som gjør det ekstremt komfortabelt å ha på se på varme sommerdager. For eksempel er våre dresser i lin mer komfortable enn dresser i ull for de varme sommerdagene - kanskje for et sommerbryllup eller en fin sommerfest, slik at du kan unngå å bli for varm.

Hvis du tar en titt på sørlige land som Spania, Italia, etc. så vil du se at lin er en stor hit på grunn av det lette materialet, som også gir et elegant og stilig utseende.

Finn en lindress for din spesielle anledning

Våre lindresser her på 2trendy kan brukes til enhver anledning men er spesielt godt egnet til sommerens begivenheter. Uansett om det er et bryllup eller en bursdag, vil du garantert se stilig ut i en av dressene fra vår Linen Collection.

En dress er det optimale valget når du skal feire livets beste begivenheter - eller ta farvel. Det er det perfekte antrekket til bryllup, bursdager, ferier eller begravelser. Uavhengig av begivenheten vil du på et eller annet tidspunkt trenge en dress som passer deg perfekt. Med andre ord, den perfekte dressen - i hvert fall hvis du ønsker å se stilig ut og kle deg i noe moderne og trendy..

Våre lindresser har virkelig økt i popularitet den siste tiden, og det er ingen overraskelse, ettersom den stilige lindressen tilbyr enestående komfort for sommerens mange begivenheter. Vanligvis vil et bryllup i solen bety en altfor varm dress og en ukomfortabel svett følelse for mange. Det er her en lindress kommer godt med. De stilige dressene i sommerens farger gir en fresh, kjølig og avslappet følelse sammenlignet med tradisjonelle dresser. De er perfekte for sommerens mange arrangementer og fester. Hvem ønsker vel ikke å se bra ut og være komfortabel på en og samme tid?

Det kuleste tilbehøret til våre lindresser

For mange kan kanskje lin virke gammeldags, men det er ikke tilfellet. Lin er tilbake og har kommet for å bli, og det fungerer perfekt for den varme sommersesongen både her hjemme og på ferie. For å piffe opp looken kan du ta en titt på vårt brede utvalg av tilbehør. Herresmykker blir mer og mer populært, og for eksempel et halskjede, et armbånd, eller en kul ringer vil bringe sommerantrekket ditt til et helt nytt nivå. Et par solbriller er også et must i det varme været. Med det rette tilbehøret til din lin-look, vil du være klar for enhver anledning, uansett om det er en sommerfest eller en dag på stranden.

Gjør stilen og dressen din mer komplett med et mer tradisjonelt tilbehør. Det kan være et slips or a sløyfer. Drømmer du om å se bra ut hele dagen? Vi er sikre på at du vil utstråle stolthet og selvtillit med en dress fra oss.

Hvordan bør dressen sitte?

Den perfekte passformen til en dress avhenger av kroppsfasongen din. For slanke menn vil en slim-fit dress være optimalt. For bredskuldrede menn vil det være optimalt med en dress med litt mer plass til å bevege seg. Dressen kan alltid justeres av en skredder hvis det skulle vise seg at buksene eller jakken er for lange eller trenger andre justeringer. En tommelfingerregel når det kommer til å kjøpe en ny dress, er at ermene ikke burde rekke lengre enn til håndleddet. Det er også ekstra stilsikkert om du kan se omtrent halvannen centimeter av skjorten din når du står med armene ned langs sidene. Den optimale lengden på buksene varierer. Såkalte cropped-bukser har økt i popularitet de siste årene. På den andre siden kan avkuttede bukser gjøre looken din mindre formell. Så velg bukselengden din med omhu.

Velg den perfekte dressen med 3 gode tips

Selv om lin er et godt valg for de fleste anledninger, kan det være vanskelig å velge den perfekte dressen. Derfor har vi samlet 3 gode tips, slik at du kan se best mulig ut i sommer.

1. Farge: Både farge og mønster kan bli valgt basert på ditt temperament, smak og stil. Lyse farger som for eksempel hvit er klassisk og vil få deg til å skille deg ut enda mer når solen skinner. Mørkere farger er mer nedtonet og klassiske, og derfor et godt valg for en sommerlook.

2. Passform: Dressen bør sitte forholdsvis tett, og det er meget moteriktig å la omtrent en centimeter av skjorten være synlig ved håndleddene under ermene på dressjakken.

3. Tilbehør: Ikke glem det kule tilbehøret for å bringe antrekket ditt til nye høyder. Halskjeder, armbånd, ringer, og et par sandaler eller sneakers er must-haves for et stilig sommerantrekk.

Ofte stilte spørsmål

Er ikke lin noe som gamle menn kler seg i?

Dessverre har lin fått rykte på seg for å være gammeldags. Lin har imidlertid gjort et sterkt comeback den siste tiden, og spesielt komforten taler for en sommergarderobe fylt med lin. Det er pustende, temperaturregulerende og mykt mot huden. Samtidig følger de nye linstilene motetrendene, så du kan alltid være sikker på å se bra ut når du kjøper en lin fra 2trendy.