Trust Ecommerce Europe
Handlekurven din er tom.
Ordre: kr 0,00
Total: kr 0,00
Fri frakt fra 1200 kr.
14 dagers returrett
2-5 dager levering
Kundeservice: [email protected]

Dress

Uansett om det er til formelt eller profesjonelt bruk, så trenger du en dress for å se moteriktig og stilig ut. Ta en titt på vårt brede utvalg av trendy kvalitetsdresser som garantert vil får deg til å se plettfri ut. I tillegg til dresser i tradisjonelle farger, kan du også finne noen litt mer uttrykksfulle alternativer. Vi er sikre på at du kommer til å finne noe de vil elske.
View more

Sett

Enhver mann burde ha minst en dress i garderoben sin, eller enda bedre - et par ulike dresser slik at han alltid kan skifte den ut ved spesielle anledninger. Det behøver ikke engang å være til spesielle anledninger, bare det å se bra ut på jobben eller når man gjør hverdagslige ærend kan være en velsignelse. Uansett anledning så har vi dressen du trenger.

Her på 2Trendy har vi fantastiske blazere, dressbukser og elegante vester. Vi sørger for at det er enkelt for deg å velge ut et fantastisk antrekk, slik at du ser stilig ut og alltid er klar for spesielle anledninger eller det neste store møtet på jobben. Ta en titt på vårt brede utvalg av ulike stiler og finn noe som kan matche din personlige stil.

Finn dressen for enhver anledning

En dress er det mest optimale valget når du skal feire livets største begivenheter - eller tragedier. Sørg for at du ser kul ut til neste bryllup, bursdag, ferie eller til og med begravelse. Uansett hva, så kommer du en dag til å ha bruk for en flott dress, som sitter som et skudd. Du vil med andre ord få bruk for den perfekte dressen - heldigvis for deg så trenger du ikke å gå lengre enn til 2Trendy.

Når du er klar for din neste dress, vil vi være klare til å hjelpe deg. Vi har et bredt utvalg av nøye utvalgte dresser fra de beste og mest trendy merkene. Vi har dresser fra merker som Jack & Jones, Only & Sons, Selected, JEFF, Solid og Clean Cut Copenhagen. Hvis du ønsker en ekstremt komfortabel dress, så bør du sjekke ut dressene fra vår comfort collection.

Gå for en hel dress eller bare en blazer

Kanskje du allerede har dressbuksen og skjorten? Da ønsker du kanskje bare å kjøpe en blazer separat slik at du kan mixe og matche. På denne måten kan du også kombinere det du allerede har i garderoben din med noe nytt og spennende. Kanskje du ønsker en litt mer laidback stil, eller kanskje du ser etter noe som kan få deg til å skille deg ut fra mengden. Uansett hva du er på utkikk etter så kan du finne masse forskjellige blazere, som kan matches med alle mulige antrekk, her på 2Trendy.

Det viktigste tilbehøret til en dress

Det viktigste tilbehøret for en dress er skjorten. Dresskjorten, i likhet med dressen, må være komfortabel, men ikke for løs. På denne måten kan du sørge for at du ser skarp og fresh ut i ditt nye antrekk. Vi har et bredt utvalg av skjorter i mange ulike farger og mønstre, så vi er sikre på at du kommer til å finne noe du liker.

Hvis du ønsker å gjøre antrekket ditt enda litt mer eksklusivt, så burde du sjekke ut andre accessories. Ta et titt på våre slips og tversoversløyfer, eller kanskje ringer og armbånd er mer din stil. Hvis du drømmer om å alltid ta deg best mulig ut, så er vi sikre på at du kommer til å stråle i en dress fra oss.

Hvordan skal dressen sitte?

Den perfekte passformen avhenger av kroppsbygningen din. Hvis du er på den slanke siden, vil en dress med slim fit se bra ut på deg. Hvis du har en bredere silhuett vil en bredere passform være et godt valg. Men uansett hvilken dress du velger kan det aldri bli feil når du handler her på 2Trendy. Du kan også ta med deg dressen til en skredder, hvis det er behov for justeringer. En ting som vil få deg til å se ekstra bra ut er å tilpasse jakken slik at ermene rekker deg ned til håndleddene. Dette gjør at det er ca. en centimeter til overs slik at skjorten kan være synlig. Dette vil få deg til å se ekstraordinær og stilig ut. Du kan også leke med lengden på buksene. I moderne tider har kortere bukser kombinert med loafers vært meget populært. Men hvis du ønsker den klassiske looken, er bukser i alminnelige lenge med et par dressko alltid et godt valg.

Velg den rette dressen med 3 tips

Det kan være veldig vanskelig å velge ut en dress til det neste arrangementet. Vi vil gjerne sørge for at du får den perfekte dressen for deg, og derfor har vi laget en liste med tips for å gjøre prosessen enklere for deg.
1. Farge: Velg den fargen som du liker best, og velg en dresskjorte som passer bra til den. En hvit eller lyseblå skjorte med en mørkeblå dress ser bra ut, ellers kan du alltid gå for den klassiske hvite skjorten med en svart dress. Mulighetene er mange.
2. Passform: Velg en dress som passer til kroppsfasongen din, og sørg for at ermene stopper ved håndleddet.
3. Tilbehør: Match dressen din med tilbehør som slips eller tversoversløyfe, eller ringer og armbånd. Gå for farger som matcher dressen.