Trust Ecommerce Europe
Handlekurven din er tom.
Ordre: kr 0,00
Total: kr 0,00
Fri frakt fra 1200 kr.
14 dagers returrett
2-5 dager levering
Kundeservice: [email protected]

Comfort Shirts

”The perfect fit”

Skjorter med stretch i lekker kvalitet. Komfort, stil og fin passform er nøkkelordene bak våre Comfort Shirts. Disse skjortene inneholder enten spandex eller elastan, noe som gjør dem ytterst fleksible og behagelige å ha på.

Skjortene har en klassisk elegant look som passer perfekt inn på kontoret, på byen, eller sammen med en blazer. Det er dermed ingen tvil om at denne type skjorter er kommet for å bli.

Vi har som alltid valgt ut de stretch skjortene vi mener tilbyr mest kvalitet for pengene og i utvalget under finner du noe for enhver smak. Felles for alle skjortene er det tidløse designet - så uansett hva du velger får du en skjorte som aldri går av moten.

Merk forskjellen med en Comfort Shirt!

View more

Comfort shirts

Hvis du er på utkikk etter en fantastisk skjorte som både vil være komfortabel og vare lenge, samt få deg til å se fantastisk ut, da bør våre comfort shirts være et must i garderoben din. Komposisjonen av 100 % bomull sammen med de gode elastiske egenskapene resulterer i en myk og stretchy skjorte. Skjortens slanke passform gjør den perfekt for formelle situasjoner, eller hverdagen på kontoret. Du kan kombinere skjortene med dine favoritt bukser og accessories for et komplett antrekk som vil holde i lang tid fremover og gjør deg komfortabel uansett hva som venter deg.

Den største fordelen med våre comfort shirt er at de er mer komfortable enn den tradisjonelle dressskjorten. På grunn av stretchen føles skjorten mindre begrensende enn en vanlig skjorte uten stretch. Dette lar deg bruke skjorten til enhver aktivitet, når som helst. Enten det er på kontoret eller når du drar hjem til ferien. Du kan til og med bruke den til mer sporty aktiviteter - mulighetene er virkelig uendelige. Komposisjonen av 100 % bomull utgjør også en slitesterk skjorte som tåler det meste, samt gjør at den beholder passformen og fasongen etter mye bruk og vask. Som forklart ovenfor kan skjorten brukes hvor som helst og når som helst. Comfort-fenomenet er svært populært hvor enn du går, ettersom det skaper en moderne, trendy og stilig look, uten at du trenger å lide når det kommer til komfort.

Passformen


Skjortens passform er kanskje det viktigste å vurdere når du ser etter en oppgradering av antrekket ditt. Dette gjelder både vanlige skjorter og våre comfort shirts. Ettersom skjorten er laget for å formes rundt kroppen din, og ikke omvendt, kan skjorten for noen mennesker føles litt liten. Derfor anbefaler vi at du går opp en størrelse hvis du vanligvis vipper mellom to størrelser. Så hvis du vanligvis bruker enten medium eller large, anbefaler vi deg å velge large. Dette vil sikre best mulig passform, samtidig som du fortsatt er komfortabel og klar til å rocke dagen.

De skjortene du finner på siden vår kan bli stylet med stort sett alt. Vi har comfort shirts i både solide farger og med striper. På denne måten kan du velge den skjorten som passer best til din personlighet og virkelig uttrykke din motesans.

Skap det perfekte antrekket


Når det kommer til å sette sammen et antrekk med våre comfort shirts er det mange alternativer. Du ønsker såklart å se best mulig ut uansett hvor du går, så vi har samlet noen alternativer som du kan vurdere, eller inspirere deg av i jakten på det perfekte antrekket.

Bukser: Det finnes mange ulike alternativer når det kommer til valg av bukse som passer til skjorten din. Hvis du ønsker en mer formell look kan du vurdere et par dressbukser eller bukser som matcher fargen på skjorten. Hvis du ønsker en mer avslappet og “down to earth” look, så kan jeans være et godt alternativ. En jeans i en mørkere farge kan være mer formell, mens en lysere vask kan gjøre antrekket mer casual og avslappet.

Blazere og jakker: Det ytterste laget av et antrekk er like viktig som ethvert annet lag, og du ønsker såklart å ha en fin jakke som kan holde deg varm. Match skjorten med dressbukser og en ullfrakk for en formell og velstelt look. Eller kanskje en comfort blazer hvis du skal på et spesielt arrangement.

Sko: Nå som du har ytterplagget, skjorten og buksene på plass, er det på tide å vurdere hvilke sko som passer til antrekket ditt. Igjen, det finnes ulike alternativer. Hvis du vil opprettholde det formelle antrekket, kan et par klassiske dresssko eller loafers være perfekte. Men hvis du vil ha et mer avslappet utseende, bør et par klassiske hvite sneakers være et godt valg.

Tilbehør: Nå som du har hele antrekket i boks er tiden inne for prikken over i'en - tilbehør. Det er utrolig mye å velge mellom, og mulighetene er uendelige. Skaff deg et stilig belte, noen iøynefallende smykker eller en fasjonabel klokke. Med det rette tilbehøret kan du løfte antrekket ditt til et helt nytt nivå, og du vil være klar for det meste.