Trust Ecommerce Europe
Handlekurven din er tom.
Ordre: kr 0,00
Total: kr 0,00
Fri frakt fra 1200 kr.
14 dagers returrett
2-5 dager levering
Kundeservice: [email protected]

Høyhalset genser

Turtleneck er en klassisk genser som nok engang har blitt populær blant motebevisste menn. Den klassiske turtleneck-genseren finnes i mange ulike farger og passer perfekt til både lyse og mørke jeans. Her på 2trendy har vi et bredt utvalg av turtlenecks, så hvis du trenger en varm og moderne genser til det uforutsigbare været - så har du kommet til rett sted.
View more

Klassisk yttertøy for den selvsikre, moteriktige mannen

Den klassiske turtleneck-genseren har tidligere vært svært populær blant motebevisste menn, og nå har den gjort et comeback i herremoten. 2trendy har valgt å inkludere turtleneck-gensere i sortimentet vårt - og vi har selvfølgelig valgt ut modeller fra de kuleste merkene.


En retro klassiker

Turtlenecken har kommet tilbake etter en tid ute i kulden. Denne retroklassikeren er både stilig, formell og maskulin. Selv om en turtleneck kan virke gammeldags for noen, gjør den et sterkt comeback. Hos 2trendy har vi turtlenecks fra alle de moderne merkene, slik at du kan holde deg fasjonabel og finne din nye retro bestevenn. Spesielt våre turtlenecks fra Selected and JEFF er utrolig populære, og som alltid har vi valgt ut de aller stiligste modellene og stilene. .

Ett must-have for høst og vinter

Når høsten kommer og det blir kaldere i været, er det fint å ha flere lag for å holde varmen. Det er her en turtleneck kommer inn i bildet, for den har ikke bare en behagelig myk kvalitet, den sørger også for at halsen holder seg varm. Mens vi ofte fokuserer på luer og hansker, har vi en tendens til å glemme halsen. Her kan en turtleneck være et godt alternativ til et skjerf. Uansett er du garantert en komfortabel, varm og moteriktig turtleneck-genser når du handler hos oss.

Mange muligheter med en turtleneck fra 2trendy

I tillegg til den myke og behagelige følelsen og den ekstra varmen den gir, har turtlenecken også den fordelen at den er utrolig allsidig. Du kan style den med et par vanlige og stilige jeans, eller gjøre den litt mer formell med chinos or dress bukser. Mulighetene er mange, men én ting er sikkert - det er massevis av varme, komfort og stil i en turtleneck fra 2trendy.

Det kuleste tilbehøret for våre turtlenecks

Du kan alltid ta en titt på vårt brede utvalg av tilbehør for å løfte looken din. Herresmykker blir stadig mer populære, og for eksempel, et halskjeder, a armbånd eller et par kule ringer vil føre antrekket ditt til nye høyder. I varmere vær er et par kule solbriller såklart et godt valg. Med det rette tilbehøret er du klar for hva dagen måtte bringe