Trust Ecommerce Europe
Handlekurven din er tom.
Ordre: kr 0,00
Total: kr 0,00
Fri frakt fra 1200 kr.
14 dagers returrett
2-5 dager levering
Kundeservice: [email protected]

Polo

Den klassiske poloen har for alvor kommet tilbake og det er vi veldig glade for her hos 2trendy. Her på siden finner du et stort utvalg av fine poloer til den beste prisen. Den klassiske poloen har en super passform som får deg til å se ekstra bra ut. Hos 2trendy kan du finne kvalitetsrike og moderne poloer fra kjente merker som Selected, Liebhaveri og Kronstadt.

View more
Side 1 of 2
Den klassiske poloen passer til alt En av de klare fordelene med en polo t-skjorte, utenom den gode passformen, er hvor allsidig den kan være. En polo kan nemlig passe til nesten hva som helst, og fortsatt se bra ut. Uansett om du sverger til jeans, shorts eller chinos, kan en polo være den perfekte overdelen. Den klassiske polo kommer i mange forskjellige farger, noe som selvfølgelig er en kjempefordel.

Hos 2trendy er vi veldig opptatte av moteklær til menn – men vi er enda mere opptatt av at våre kunder får den beste betjeningen og de beste prisene. Derfor får du alltid rask levering når du handler hos oss – og frakten er alltid gratis ved kjøp over 1000,-. Se vårt store utvalg av flotte moteklær til lave priser her på siden.