Trust Ecommerce Europe
Handlekurven din er tom.
Ordre: kr 0,00
Total: kr 0,00
Fri frakt fra 1200 kr.
14 dagers returrett
2-5 dager levering
Kundeservice: [email protected]

Lin ☀️

Se vårt utvalg av de mest ettertraktede stilene i lin. Vi har samlet dem alle i kategorier, slik at du kan la deg inspirere til sommerens antrekk i lin - du vil finne linbukser, linskjorter, linshorts og dressjakker i lin nedenfor. Lin er kjent for å være temperaturregulerende. Lin er høyt elsket av de som ønsker komfort uten å gå på kompromiss med stil. Vårt utvalg av linklær for menn vil holde deg kjølig gjennom hele sommeren.
View more
Side 1 of 3

Hvorfor velge lin?

Lin er et perfekt materiale for sommeren. Her på 2trendy ser vi på lin som en del av sommergarderoben og en avslappet livsstil. Lin kan enkelt kombineres med andre materialer som for eksempel bomull eller ull for å skape en kul stil.

En av de største fordelene med lin er den lette og luftige teksturen, noe som gjør det ekstremt behagelig å ha på seg på en varm sommerdag. For de varme sommerdagene er våre lindresser betydelig mer komfortable enn dresser i bomull - de er perfekte for et sommerbryllup eller en god sommerfest, slik at du kan unngå å bli for varm.

Hvis du tar en titt på de sørlige landene som Spania, Italia osv., så er lin en stor hit på grunn av sitt lette materiale, samtidig som det gir en elegant stil og utseende.

Finn lin produkter for enhver anledning

Vår linen collection her på 2trendy kan brukes til enhver anledning, men den er spesielt passende for mange av sommerens begivenheter, for turen til sommerhuset eller på ferien i syden. Uansett om det er en avslappet hagefest, en mer klassisk grillaften eller en tur til stranden, så er du garantert en god stil med plagg fra vår linen collection. Du kan for eksempel gå for en langermet linskjorte med et par av våre linbukser og et par finesandaler. Du kan også gå for en mer casual stil med en av våre kortermede linskjorter med et par av våre linen shorts. Det er mange muligheter - felles for dem alle er at lin er utrolig komfortabelt, temperaturregulerende og stilig. Vi har både ensfargede, stripete og mønstrete linskjorter, i tillegg til linbukser og linshorts i jordfarger, slik at du alltid kan finne din egen stil, uansett om du foretrekker en mer laid-back look eller en mer klassisk stil.

Våre linen dresser har virkelig økt i popularitet den siste tiden, og det er ingen overraskelse, ettersom disse stilige dressene garanterer deg optimal komfort for sommerens begivenheter. Vanligvis vil en fest eller et bryllup i sommerens stekende sol innebære en ukomfortabel varm dress og en svett opplevelse. Det er her lindressen kommer inn. Den stilige dressen i sommerfarger gir en fresh, kul og avslappet følelse, i motsetning til tradisjonelle dresser. De er perfekte til sommerens begivenheter og fester. Hvem ønsker vel ikke å se bra ut og være komfortabel på samme tid?

Det kuleste tilbehøret for vår linen collection

Mange kan kanskje synes at lin er litt gammeldags, men det trenger ikke være det. Lin er tilbake, og har kommet for å bli. Lin komplementerer de varme somrene både her hjemme og på ferie. For å spice opp looken kan du sjekke ut vårt store utvalg av tilbehør. Herresmykker har økt i popularitet, et halskjede, a armbånd, eller et par kule ringer vil kunne bringe sommerantrekket til et helt nytt nivå. I det varme været er et par solbriller så klart et must-have. Med det rette tilbehøret for din lin-look er du klar til alt dagen måtte bringe, uansett om det er en sommerfest eller en dag på stranden.

Ulike passformer for ulike anledninger

Som med de fleste klær kan du justere passformen for å oppnå akkurat den looken og stilen du ønsker. Akkurat som med t-skjorter, har det blitt meget populært å style spesielt kortermede linskjorter litt oversized. Dette øker komforten til de allerede veldig komfortable skjortene, og gir en mer urban look, preget av streetwear-trender. Du kan selvfølgelig også gå for en mer ettersittende passform, slik du vanligvis ville gjort med vanlige bomullsskjorter. På denne måten kan du både style linskjorter opp og ned, avhengig av anledningen og hvilken stil du går for. Hvis du leter etter en formell skjorte til jobb som er mer pustende for de varme sommermånedene, kan du prøve en av våre langermede linskjorter. Eller kanskje du skal på ferie til syden og bare vil slappe helt av? Da kan du prøve en kortermet linskjorte med mønster. Det samme gjelder for linbukser og linshorts. Du kan style dem ned ved å bruke en t-skjorte og et par solbriller, eller gå all in og bruke en skjorte (kanskje også i lin) for en mer formell look. Du kan også justere passformen i henhold til dine personlige preferanser.

Velg den perfekte linskjorten med 3 gode tips

Selv om lin er et godt valg til de fleste anledninger kan det være vanskelig å velge. Vi har derfor samlet 3 gode tips slik at du kan se bra ut i sommer.

1. Utseende: Både farge og mønster kan velges etter temperament, smak og stil, akkurat som med alle andre klær. De hvite og lyse fargene er stilige og gjør at du skiller deg enda mer ut når solen skinner. De mørke fargene er med nedtonet og klassiske, og er derfor også et godt valg for sommerantrekket.

2. Passform: Du kan gå for en større størrelse for en mer avslappet stil, eller en normal passform om du foretrekker det eller om du ønsker noe mer formelt.

3. Tilbehør: Husk å legge til noen kule tilbehør for å bringe antrekket til nye høyder. Kjeder, armbånd, ringer, og et par sandaler eller sneaker er must-haves for et stilig sommerantrekk.

Ofte stilte sprøsmål

Er ikke lin noe som gamle menn kler seg i?

Blant noen mennesker har lin dessverre fått rykte på seg for å være gammeldags. Lin har imidlertid gjort et sterkt comeback den siste tiden, og spesielt komforten taler for en sommergarderobe full av lin. Det er pustende, regulerer temperaturen og er mykt mot kroppen. De nye stilene i lin følger såklart også de nåværende trendene, slik at du er sikker på å se bra ut når du kjøper lin fra 2trendy.