Trust Ecommerce Europe
Handlekurven din er tom.
Ordre: kr 0,00
Total: kr 0,00
Fri frakt fra 1200 kr.
14 dagers returrett
2-5 dager levering
Kundeservice: [email protected]

Hansker

Leter du etter et par moderne hansker så du kan holde varmen – samtidig som du ser bra ut? Da finner du vårt utvalg av moderne kvalitetshansker til menn her på siden. Hos 2trendy finner du moteriktige hansker i flere forskjellige farger og fra flere forskjellige merker. Vi prøver hele tiden å utvide vår kolleksjon med flotte og holdbare hansker til menn så du kan sikre deg de feteste modellene og den beste kvaliteten.

View more
Hold deg varm med stil Det finnes ikke noe verre enn å fryse på hendene – og her kan et par moteriktige hansker selvfølgelig være redningen. Men hvis du er opptatt av garderoben din, bryr du deg også om hvordan hanskene dine ser ut; og hvilken kvalitet de er i. Derfor finner du alltid det beste utvalget av hansker til menn hos 2trendy - de er varme, men også moderne.

Utover den klassiske skinnhansken tilbyr vi også fingerløse hansker. Vi har for eksempel fingerløse handsker fra danske Oill som moderniserer den klassiske vinterhansken. Hvis du liker streetwear og gjerne vil holde deg varm på vinteren er den fingerløse hansken et veldig godt alternativ.