Trust Ecommerce Europe
Handlekurven din er tom.
Ordre: kr 0,00
Total: kr 0,00
Fri frakt fra 1200 kr.
14 dagers returrett
2-5 dager levering
Kundeservice: [email protected]

Bag / Sekk

Når vi snakker om shopping og bager, er det ofte det kvinnelige kjønn vi tenker på. Det er imidlertid en utdatert oppfatning, og i dag har ting endret seg betraktelig. Alle trenger en bag eller to, så det er helt naturlig. Hos 2trendy har vi sørget for å velge ut en rekke stilige bager- både bager som kan forsterke ditt maskuline image og bager som kan løfte stilen din til et helt nytt nivå.
View more

Den hverdagslige ryggsekken

Ryggsekk, skolesekk, sekk - det finnes mange ord for den typen bag vi antakelig har mest bruk for. I hvert fall de første årene av livet når vi går på skolen og må bære rundt på tunge bøker. Hvis du er på utkikk etter en ryggsekk til skolebruk, er det noen ting du bør tenke på. Hvis du har mange bøker, kan det være lurt å kjøpe en sekk med tykke og solide reimer. Det er også en fordel med mange rom, slik at du får plass til pennal, matboks, lommebok, hodetelefoner, tyggegummi og andre ting du trenger i løpet av skoledagen. Et rom til datamaskinen er også veldig praktisk, slik at du kan ta godt vare på den. En ryggsekk egner seg også til mye mer enn en skoledag. Det er den perfekte hverdagsbagen, men den kan også være fin å ha med på tur, enten det er i naturen eller i byen. Eller hvis du skal til skateparken, kan du finne en ryggsekk med stropper for å feste skateboardet til sekken.

Skulderbag med plass til det viktigste

Skulderbag er ikke lenger bare for kvinner. I dag finnes det fantastiske skulderbager for menn og unisex som har plass til alt det viktigste. Hvis du for eksempel skal på fest i byen, på ferie, rusle rundt i gatene, eller hvis du er lei av rumpetasken - men mer om det senere. En skulderbag bæres best som en crossbody-bag, slik at du legger remmen over hodet. Denne bagen kan løfte antrekket ditt, men det er også viktig at den har en funksjon. Se derfor etter en skulderbag med flere rom og plass til lommebok og telefon.

Festival 101: Rumpetasken

En bag som både er praktisk, funksjonell og moteriktig er den populære rumpetasken. Denne typen er sannsynligvis den vi i 2trendy synes det er vanskeligst å leve uten. En ting er sikkert - en rumpetaske står øverst på vår overlevelsesguide for festivaler. En rumpetaske er perfekt til sommerens mange festivaler, men også til fester, byturer, spaserturer i gatene og alle andre anledninger der du ikke ønsker å bære telefon og lommebok i hånden. Fanny packs, som de heter på engelsk, gjorde sitt inntog på motescenen på 1980- og 1990-tallet. Derfor ser du også at mange store merkevarer designer retro rumpetasker som matcher disse tiårene. Hvis du vil finne en stilig rumpetaske, kan du se etter en som er laget av lær eller utforske de flotte designene fra Eastpak og H2O.

Tilbake til skolebenken

Når sommerens lek og moro er over, og du forhåpentligvis lengter tilbake til kjente omgivelser og rutiner, trenger du også et utvalg av ulike bager. Hvis du skal begynne på skolen igjen, trenger du selvsagt en ryggsekk til bøkene dine. Men har du vurdert å skaffe deg et nytt pennal for å holde orden på blyantene, slik at du slipper å spørre sidemannen din om du kan låne en? Skolestart er det perfekte tidspunktet for å få orden i sakene og nyte det så lenge det varer. Et nytt etui til datamaskinen kan også være luksus. Sørg for å beskytte datamaskinen mot riper og søl ved å oppbevare den i et etui når den ligger i bagen. Hos 2trendy har vi de fineste etuiene i skinn i flotte farger, og du finner også etuier til nettbrett.

Stresskoffert

Et annet alternativ til å bære datamaskinen i en ryggsekk er en fancy dokumentmappe. Vi må innrømme at vi ikke kan motstå disse utsøkte bagene i business-stil. De er virkelig klassiske og passer selvfølgelig til en arbeidsdag på kontoret. Men de kan også brukes til mye mer. I tillegg til plass til viktige dokumenter har de gjerne kortholdere, pennholdere, plass til mobiltelefonen og nøkler. Hvis du ønsker å se stilig ut, vil en stresskoffert i skinn være det opplagte valget, men den er også perfekt bra hvis du er typen som elsker å holde orden på ting.

På farten: Weekend bags

Hvis en planlagt utflukt varer lenger enn bare én dag, trenger du selvsagt en del småting. Disse kan du pakke i en såkalt weekendbag, som er perfekt for et weekendopphold - derav navnet, selvfølgelig. Vi er ekstra begeistret for de fine skinnbagene fra Still Nordic, som har plass til det du trenger og samtidig gjør at du ser bra ut. En weekendbag skal selvfølgelig være praktisk, men den kan jo også fint være stilig, slik at du kan reise med stil. For eksempel på en spa-ferie med partneren, en kjapp hotelltur, et opphold i sommerhuset eller en helg hos foreldrene dine. Når du skal ut på tur, må du ikke glemme en toalettmappe til det du trenger av toalettsaker.

Velg den rette fargen

Når du skal kjøpe en bag, er det ikke nok å velge riktig type, det er også viktig å velge riktig farge. Selv om en bag kan være både vakker og stilig, bør den ikke dominere for mye når det kommer til farge. Velg derfor dempede farger som ikke stjeler for mye oppmerksomhet fra antrekket ditt. Bagen bør utfylle antrekket ditt, ikke omvendt. Mørkeblått, grått, svart, brunt, hvitt og en avslappet bordeaux er de fargene du ser mest av når det gjelder bager. Likevel er det alltid rom for å eksperimentere - også med farger.

2trendy støtter deg

På 2trendy har vi sørget for å ha et bredt utvalg av alle slags bager, så du kan være sikker på å finne det du trenger. Markedet for bager er imidlertid stort, og derfor har vi tatt oss friheten til å sortere gjennom det vi har funnet. Så her i nettbutikken finner du bare de beste og mest stilfulle bagene. Hvis du trenger en bag av noe slag, kan du stole på oss! Hos 2trendy finner du de mest populære modellene, merkene og fargene.