Trust Ecommerce Europe
Handlekurven din er tom.
Ordre: kr 0,00
Total: kr 0,00
Fri frakt fra 1200 kr.
14 dagers returrett
2-5 dager levering
Kundeservice: [email protected]

Basic

Leter du etter en moderne basic tee eller grandad t-skjorte? Hos 2trendy finner du alltid et stort utvalg av klassiske t-skjorter som passer perfekt til både hverdag og fest. Den klassiske t-skjorte – også kalt basic tee – kan brukes i mange forskjellige sammenhenger og finnes i mange forskjellige farger. Vi forhandler klassiske t-skjorter og grandad tees fra merker som Selected, Minimum og Just Junkies.

View more
Flotte og moderne hverdagsklær Det er absolutt ikke noe galt i å være opptatt av hverdagsklærne – det er tross alt de klærne du bruker aller mest. Her på 2trendy er vi glade i hverdagsklærne, og vi tror at man godt kan gjøre hverdagen til en fest. Her på siden finner du et stort utvalg av klassiske t-skjorter og grandad tees som gjør hverdagen enda mer moderne.

Den klassiske t-skjorte i svart eller hvit går aldri av moten – og den kan brukes i mange forskjellige sammenhenger. En basic tee koster heller ikke mye og derfor kan du godt ha samme modell i flere forskjellige farger. Det gir deg større mulighet til å variere stilen i hverdagen; uten at det koster en formue.

Hvis du vil tilføye en ekstra farge til hverdagsklærne dine kan du også finne et utvalg av grandad tees her på siden. Denne klassiske modellen kommer som regel med knapper, som gir den en ekstra twist i forhold til den klassiske basic tee. Husk at du alltid får gratis frakt over 1000,- og gratis bytting hos 2trendy.