Trust Ecommerce Europe
Handlekurven din er tom.
Ordre: kr 0,00
Total: kr 0,00
Fri frakt fra 1200 kr.
14 dagers returrett
2-5 dager levering
Kundeservice: [email protected]

Shorts

Når sommeren banker på døren og solen skinner fra en skyfri himmel, er det på tide å bytte ut vintergarderoben med lette sommerklær. Shortsen er en uunnværlig del av sommergarderoben, for både gutter og jenter. Når du ser den aller første gutten eller jenta rusle nedover gaten i et par fine shorts, er det et tegn på at temperaturen på termometeret stiger betydelig, og at sommeren er på vei.

View more
Side 1 of 2

Denimshorts: Et sikkert valg

Det finnes imidlertid mange alternativer når du som gutt/mann er på jakt etter et par fine sommershorts. Hos 2trendy finner du et stort utvalg av knelange shorts, deriblant denimshorts. Denimshorts er alltid en sikker vinner. Du kan bruke denimshorts til både hverdag og fest, avhengig av hvordan du velger å style dem. Du kan for eksempel style dem med en finere skjorte. På den måten har du et perfekt antrekk til sommerens mange fester. Du kan også style dem med en lett t-skjorte med eller uten trykk. Dette er perfekt til hverdags når alt kan være litt mer casual.

Denim med frynsete kanter

Vi tilbyr mange forskjellige typer denimshorts. Du kan for eksempel velge den litt mer røffe modellen med "cut-off"-kant. Dette gir buksekanten en frynsete look med et kult uttrykk. Perfekt for deg som vil se loose og streetsmart ut på samme tid.

Klassisk denim

Vi selger også helt klassiske denim shorts i ulike farger, som lyseblå, mørkeblå og svart. De kommer i ulike vask, noe som betyr at det er mulig å kjøpe en helt svar denimshorts og noen mer “vaskede” modeller.

Ripped denim

I tillegg finnes det også denimshorts med "hull" i stoffet. Dette er med på å gi den halvlange buksen et avslappet og rått uttrykk, som vekker enda mer oppmerksomhet enn knelange shorts med "cut-off"-kant. Som du kan lese ovenfor, finnes det mange muligheter til å finne et par kule denimshorts her hos oss. Vi tilbyr flere modeller fra merket Just Junkies, som er kjent for å lage kvalitetsprodukter til en god pris. Det er bare å utforske det store utvalget vårt. En ting er sikkert: En knelang denimshorts slår aldri feil, og den er nesten uunnværlig i garderoben når sommervarmen kommer.

Skill deg ut med mønster på badebuksene dine

Når du vil imponere litt ekstra på ferien eller på stranden med vennene dine, bør du kjøpe et par knelange badeshorts med mønster. Mønstre er en hit i både gutte- og jentegarderoben. Så ikke nøl med å kjøpe et par badeshorts med mønster. Disse vil bare tilføre litt mer edge til stilen din.

Badeshorts med kamuflasjemønster

Her på siden har du muligheten til å kjøpe fine badeshorts med ulike mønstre. Dette inkluderer badeshorts med kamuflasjemønster. Den khakigrønne fargen er meget trendy og ser spesielt bra ut når solstrålene har gitt huden din en fin solbrun tone.

Hawaishorts

Et annet alternativ er Hawaishortsen. Disse kjennetegnes vanligvis ved at de er blå, røde, gule eller grønne. I tillegg har de mønstre av eksotiske palmer eller vakre Hawaiblomster. Denne typen badeshorts har kommet for å bli. De har alltid vært moteriktige og kommer alltid til å være det. De er artige, sommerlige og perfekte til både bassenget og stranden.

Husk den avslappede shortsen

En viktig del av sommergarderoben er også et par shorts til avslapping. Det finnes nemlig ikke noe deiligere enn å kunne ta på seg et par løse shorts i herlig myk bomull når sommervarmen er på det varmeste. Frykt ikke. I butikken vår har vi et par knelange avslappende shorts til deg, slik at du kan nyte sommervarmen på den mest komfortable måten.

Få kloa i den stilige shortsen

Liker du å kle deg litt mer stilfullt fra tid til annen? Da er det viktig at du også sørger for å anskaffe deg et par shorts med en litt mer stilfull karakter. På den måten kan du unngå å måtte hoppe i et par langbukser når temperaturen når 25 grader og du ønsker å se litt mer elegant ut enn vanlig. Vi har shortsen du trenger. Vi tilbyr blant annet stilige shorts fra merker som Only & Sons, Clean Cut Copenhagen, Jack & Jones, and Kronstadt. Blant disse merkene vil du finne mange forskjellige modeller. Dette gir deg de beste forutsetningene for å finne det perfekte paret med stilige knelange shorts.

Gå for det klassiske!

Du kan for eksempel velge et par ensfargede, knelange bukser i bomull. Disse er både behagelige å ha på seg og passer til enhver anledning. Legg til et fint belte i svart eller mørkebrunt, og du er klar for det meste.

Comfort shorts

Comfort shorts har blitt svært populære de siste årene. I sommervarmen finnes det ikke noe verre enn en stiv og ubehagelig shorts. Det er her comfort-shortsen kommer inn i bildet, ettersom den sørger for en sublim komfort og fleksibilitet.

Tartan er moderne

Du kan også velge et par tartan shorts. Disse er også litt stiligere enn "vanlige" shorts, og blir ekstra fine med et smart belte til. En rutete shorts skaper mer visuell interesse og løfter antrekket til nye høyder. Hvis du kombinerer dem med en svart eller hvit t-skjorte eller skjorte, får du et veldig fint sommerantrekk.