Trust Ecommerce Europe
Handlekurven din er tom.
Ordre: kr 0,00
Total: kr 0,00
Fri frakt fra 1200 kr.
14 dagers returrett
2-5 dager levering
Kundeservice: support@2trendy.no

Blazer

En fin blazer er prikken over i’en til fest, på jobben eller til en sosial begivenhet. Den helt riktige blazeren får deg til å se stiligere og bedre ut; og den er behagelig å ha på. Her på 2trendy prøver vi alltid å ha et moderne og kvalitetsbevisst utvalg av blazere til den selvsikre motemann. Du kan eksempelvis finne flotte og trendy blazere fra kjente merker som Minimum, Selected og Suit.

View more
Flott og moderne blazer gjør en stor forskjell De fleste motemenn elsker å se bra ut – og de elsker moteklær i god kvalitet. Det er også derfor du alltid finner et nøye utvalgt sortiment av kjente danske og utenlandske merker hos 2trendy. Vi prøver hele tiden å utvikle vårt sortiment så du alltid er sikret de feteste og mest moderne kolleksjoner.

Hvis du mangler den helt riktige blazeren til festen, bryllupet eller konfirmasjonen, kan 2trendy hjelpe deg langt på vei. Vi har et trendy og kvalitetsbevisst utvalg av moderne blazere fra kjente, danske merker – som gir deg blazere i god kvalitet, med perfekt passform. Hvis du vil se og føle deg som en million er en moderne blazer fra 2trendy et sikkert valg.