Trust Ecommerce Europe
Handlekurven din er tom.
Ordre: kr 0,00
Total: kr 0,00
Fri frakt fra 1200 kr.
14 dagers returrett
2-5 dager levering
Kundeservice: [email protected]

Saddler

saddler aw 21

Saddler er en av de mest kjente produsentene av skinnprodukter i Skandinavia – og de fortsetter tradisjonen fra 1986. Med Saddler får du et pent design og ikke minst en kjempe god kvalitet. Saddler har vært en førende produsent innenfor skinnvarer siden 80-tallet, og de er fortsatt med på nyeste mote. Her på siden finner du et utvalg av skinnprodukter fra det svenske merket.
Bærekraftig og flott design Selvom Saddler startet kolleksjonen av moderne skinnprodukter helt tilbake i 1986, er kjærligheten til moteklær fortsatt stor. Det er også derfor Saddler fortsatt er blant de førende produsentene av skinnvarer og moderne accessories i Skandinavia.

En av kjerneverdiene for Saddler er ikke bare et pent design, men også bærekraftighet. Det er nemlig viktig for den svenske motegiganten at arbeidsforholdene og materialene også lever opp til kravene som vi stiller her i Skandinavia.  Du får ikke bare et flott og moderne produkt, men også et produkt som er laget av en virksomhet med god samvittighet.

Hos 2trendy er vi alltid på jakt etter moderne klesmerker som klarer å levere moteklær og accessories av beste kvalitet. Saddler er uten tvil et av de merkene som faller innenfor den kategorien – og vi er stolte av å kunne tilby et stort sortiment av fine skinnprodukter som belter, lommebøker og vesker fra det svenske merket.