Trust Ecommerce Europe
Handlekurven din er tom.
Ordre: kr 0,00
Total: kr 0,00
Fri frakt fra 1200 kr.
14 dagers returrett
2-5 dager levering
Kundeservice: support@2trendy.no

Comfort collection

Markedets mest behagelige klær

Er du interessert i fine og moteriktige klær, hvor komforten også er helt på topp? Så er 2trendy´s “Comfort Collection” det beste stedet å lete. Vi har nøye valgt ut bukser, jakker og skjorter som passer perfekt til nettopp dette.

Side 1 of 2

“Markedets mest behagelige bukser”

Våre Comfort Pants er bukser som er utrolig behagelige og deilige å ha på, men som samtidig har et kult og stilig uttrykk. Comfort Pants gir den perfekte kombinasjonen mellom stil og komfort. Buksene inneholder hele 5% elastan, noe som gjør dem eksepsjonelt strekkbare. En kombinasjon av viskose og polyester gir både en kul look og en superdeilig og behagelig følelse når du har de på.

Se rålekker ut med de riktige Comfort Pants.

Finne buksene her

”The perfect fit”

Skjorter med stretch i lekker kvalitet. Komfort, stil og fin passform er nøkkelordene bak våre Comfort Shirts. Disse skjortene inneholder enten spandex eller elastan, noe som gjør dem ytterst fleksible og behagelige å ha på.

Merk forskjellen med en Comfort Shirt!

Finn skjorter her

Fleksibilitet, komfort og kvalitet i ett.

Vår Comfort Jackets kategori er rett og slett jakker i god kvalitet med masse stretch. Comfort Jackets føles ekstra behagelige å ha på, uten å gå på kompromiss med dynamikk og fleksibilitet. De inneholder alle enten spandex eller elastan, som gir jakkene den fleksibiliteten som ofte savnes i andre kvalitetsjakker.

Gjør som mange av våre kunder allerede har gjort og gjør hverdagen litt lettere med en av våre Comfort Jackets.

Finn jakker her