Trust Ecommerce Europe
Handlekurven din er tom.
Ordre: kr 0,00
Total: kr 0,00
Fri frakt fra 1200 kr.
14 dagers returrett
2-5 dager levering
Kundeservice: [email protected]

Essensielle Deler Til Garderoben

Med skiftende stiler og trender som kommer på moten med kort forvarsel er det nødvendig å ha noen go-to våpen i garderobeskapet som du alltid kan bruke. Disse stilene er enkle, maskuline og funksjonelle og går igjen på tvers av generasjoner, aldre og klasser. De motstår motens varierende bølger og overlever alltid. Med andre ord er det fundamentet i den stilige mannens klesskap - det du først går ut og kjøper deg hvis den hevngjerrige ekskjæresten din har latt frustrasjonene gå ut over klærne dine. Samtidig er disse stilene ofte forbundet med bestemte silikoner i sin respektive samtid. Her er det for eksempel vanskelig å komme utenom James Dean som man forbinder med en svart skinnjakke, hvit t-skjorte og klassiske blå jeans.

2trendy gir deg 10 essensielle deler som bør være fast inventar i garderoben.

1) DEN FINE JAKKEN I ULL/THE OVERCOAT

Ulljakken eller the overcoat som den kalles på engelsk, har røttene sine fra det 18. århundre. Den ble brukt av de velstående borgerne og var forbundet med en høy sosial status. Senere ble jakken også brukt i militæret hvor den ble en del av de engelske flåtestyrkene sin uniform. I forhold til det ustabile norske været er jakken et godt alternativ store deler av året. Akkurat nå er jakken på moten igjen, og det er en stil som garanterer at du alltid kan være på ditt beste.

2) ET PAR JEANS MED GOD KVALITET

Èn av de mest brukte klesplaggene fra det 19. århundre og frem, brukt på tvers av alle typer. De slitesterke arbeidsbuksene ble for første gang masseprodusert av Levis Straus i den siste halvdelen av 1800-tallet. Jeans passer stort sett til alle overdeler og i de fleste sammenhenger, f.eks med skjorte, t-shirt eller hoodie. For å styre sikkert igjennom forskjellige mote-bølger og trender, anbefaler vi at du velger en modell i en regular passform, hverken for stramt- eller løstsittende, i farger og nyanser av blå, svart og grå.

3) ENSFARGET T-SKJORTE

En annen hverdagsklassiker, som har utsprunget fra de britiske styrkenes militæruniform under 1. Verdenskrig. T-shirten brukes typisk under en skjorte, genser eller jakke og kan luftes fritt hvis det blir for varmt. Du kan med fordel gå med en ensfarget modell med rund ‘crewneck’, i en størrelse som passer til kroppen din, for eksempel i hvit, grå eller svart.

4) EN MØRKEBLÅ DRESS

Det mørkeblå dressen asine bruksmuligheter er nesten uendelige, og vil alltid få deg til å fremstå velkledd. På kontoret, på nyttårsaften eller kanskje til en begravelse. Det ligger en nøytralitet og sikkerhet om å alltid se bra ut, rent stilmessig. Spesielt hvis du bruker det med et par fine Oxfords, eller enkle hvide sneakers.

5) EN FLOTT KLOKKE

Tidligere har mange sverget til at klokken er mannens eneste smykke, og derfor er det den selvfølgelig på denne listen. Men mange nåværende stilikoner mener at den moderne mann godt kan bruke andre smykker – noe vi selvfølgelig er enige i. Derfor forhandler vi et stort utvalg av ringer, armbånd, halskjeder og selvfølgelig klokker til enhver smak. Klokken bør være enkel, elegant og fabrikert i en god kvalitet - sånn at den holder i mange år. Og det er bare mere elegant å sjekke tiden på armbåndsuret fremfor mobilen.

6) OXFORDSKJORTEN

Skjorten er én av de eldste, godt brukte, klesplaggene som vi også bruker i dag, og er enda en essensiell del for alle menn med respekt for seg selv. Sørg for å holde dem rene, nystrøket og flekkfrie - og du er garantert en stilmessig anerkjennelse blant dine medmennesker. Oxfordmodellen er en velkjent go-to piece i hverdagen, og den kommer ofte i lyseblå og hvit. Den lyseblå gir oss i assosiasjoner om rich kids og ‘The Wolf of Wallstreet’. Vi kan anbefale modellene fra Les Deux som er laget i en helt forrykende kvalitet.

7) BOOTS MED LISSER

Når det norske vinterværet er ekstra norsk, og du vil holde føttene tørre, bør du ta på et par boots med lisser Disse bootsene passer til alle delene vi har nevnt over, og bør på den måten være et fast inventar når det begynner å bli kaldt utenfor. Man bør holde seg til brun, svart og grå for et enkelt og stilsikkert utseende.

8) DE STILIGE HVITE TENNIS SKOENE

Det er en viss nostalgi over hvide tennissko, som man forbinder med med langhårete tennisspillere fra 70- og 80-tallet. Noen av de mest utbredte merkene fra tennissporten er Nike, Adidas, og Lacoste. Tennisskoene (så lenge de er hvite og livlige) kan tilføye en blanding av klassisk eleganse og uformalitet, til et ellers stivt og formelt antrekk. De er spesielt egnet til de varmeste månedene og et par jeans eller pene bukser.

9) BOMBER JAKKEN

Som vi nevnte tidligere så var 1. Verdenskrig en stor inspirasjonskilde for hvordan herremoten har utformet seg i det 20. århundre. Jakkerne le fremstilt til de britiske jagerpilotene i en foret nylon utgave. Jagerflyene befant seg i høye luftlag hvor jakken holdt pilotene varme og tørre, grunnet nylon overflatens evne til å motstå regn og vann. I løpet av de siste årene har jakken fått en motemessig revival hvor blant annet Kanye West har vært med på å bringe tilbake jakken. Mange merker har i dag fortolket bomberjakken i forskjellige utgaver - finn en stil som passer deg.

10) FRITIDS VESKEN

Her snakker vi ikke om den slitte Hummel Baggen som du fikk til Mcdonalds Cup i 2004 med 7’er- laget, men i en fin modell i skinn. Akkurat som andre klesplagg er vesken en del av antrekket ditt - derfor bør du aldri bli sett med en stygg eller slitt bag. Så hvis ikke du allerede har en så er det på tide å skaffe seg en stilig bag hvor det er plass til tingene dine. Baggen er perfekt til korte storbyferier, helgeturer og liknende.

Hvis du har spørsmål til antrekk og produkter hjelper vi deg langt på vei. Skriv til oss på [email protected], vi elsker å skrive mail!
View more