Trust Ecommerce Europe
Handlekurven din er tom.
Ordre: kr 0,00
Total: kr 0,00

Mangler du den perfekte dressen?

Er du ute etter den formelle looken – eventuelt til julelunsj, forretningsmøte eller en festlig anledning – så har du landet på rett sted. Du vil garantert få en suite som har topp komfort!

Alle blazere og bukser under inneholder enten spandex eller elastan, som gir deg eksepsjonelt mye stretch - og derfor har de fått en plass under vår Comfort Collection.

Se alle Comfort Suits herLeter du etter jeans som passer perfekt? Med mye komfort og stretch?

Da har du kommet til rett sted. Vår Comfort Jeans-kategori er full av komfortable stretchjeans som definitivt ikke går på akkord med stilen. Enten materialet er spandex eller elastan, sørger det for rikelig med stretch i disse buksene. Denne elastiske evnen sørger også for at Comfort Jeans sitter riktig, hele tiden. Ikke flere trange og ubehagelige jeans som ikke tilbyr fleksibiliteten du trenger i hverdagen.

Se alle Comfort Jeans her


renger du en bukse som du kan bruke til både jobb og avslapning?

Da bør du absolutt se etter våre Comfort Pants. Det er den mest komfortable buksen på markedet. De er utrolig behagelige og fine å ha på seg og har samtidig et ryddig og stilig utseende. Comfort Pants er den perfekte kombinasjonen mellom stil og komfort. Buksen inneholder hele 4% elastan, noe som gjør den eksepsjonelt stretchy. En kombinasjon av viskose og polyester gir både det flotte stilige utseendet og en superfin og behagelig følelse når du har dem på.

Med Comfort Pants trenger du ikke velge mellom joggebukser og stilige bukser. Du kan gå på jobb, i byen eller bare kaste deg på sofaen med et par Komfortbukser med ro i sinnet. Det strakte materialet sikrer deg høy komfort i alle anledninger.

Se alle Comfort Pants her