Trust Ecommerce Europe
Handlekurven din er tom.
Ordre: kr 0,00
Total: kr 0,00

Slim Fit Jeans

Slim fit jeans er den mest figursydde modellen av alle våre jeans. De sitter tett inntil bena og gir et elegant og strømlinjeformet utseende. De fleste av våre slim fit-jeans har rikelig med stretch, slik at du får det beste av to verdener - stilige og rene jeans med ekstra bevegelsesfrihet og fleksibilitet. Våre slim fit jeans finnes i en rekke farger og ulike vasker, så du kan garantert finne et par som passer inn i garderoben din.

Slim fit jeans har naturlig nok en smal passform, både i midjen, på lårene, knærne og leggene. De sitter ofte rett under midjen, også kjent som low rise.

Se alle Slim Fit jeans her


Regular Fit Jeans

Når det gjelder jeans, kommer vi ikke utenom klassikeren - regular fit jeans. De er utvilsomt de mest allsidige jeansene, og som navnet antyder, er de helt ordinære. De gir mer plass enn slim fit jeans fra midjen og nedover. Med et par regular jeans får du jeans som du kan bruke hver dag, uansett anledning..

Regular jeans har en vanlig passform som byr på god plass uten å være baggy eller oversized. De sitter ofte rett i midjen, også kjent somregular rise.

Se alle Regular Fit Jeans her


Loose Fit Jeans

<

Om vi tar et steg videre finner vi loose fit jeans, som er litt videre enn vanlige jeans. Med loose fit jeans får du mer plass i midjen og ved lårene, i tillegg til en bredere åpning ved føttene. Generelt gir loose fit jeans en mer luftig og ungdommelig look som passer til en avslappet stil.

Loose fit jeans har en løs passform som byr på god plass og bevegelsesfrihet. De sitter ofte rett over midjen, også kjent som high rise.

Se alle Loose Fit Jeans


Baggy Jeans


Baggy jeans er de videste og løseste av våre jeans. De passer perfekt til en street og ungdommelig stil. Baggy jeans har blitt utrolig populære, blant annet på grunn av sosiale medier som TikTok og Instagram, der influencere og innholdsskapere inkorporerer baggy jeans i looken sin. Generelt har den ungdommelige, litt rebelske stilen, med inspirasjon fra hiphop og skateboarding, gjort et stort comeback. Vi har selvfølgelig et stort utvalg av trendy baggy jeans, enten du kjøper til deg selv eller som gave.

Baggy jeans har en veldig løs passform med god plass hele veien langs buksen. De sitter ofte over midjen, også kjent som high rise.

Se alle Baggy Fit Jeans her


Denim Jackets

Denim jackets er klassikere for de kalde høst- og vintermånedene. Hvis du vil ha en røff stil og en jakke som varer, har du kommet til rett sted. Vi har et stort utvalg av denimjakker i ulike farger, med eller uten pels. Vi er med andre ord sikre på at du finner din neste denimjakke her hos oss

Denimjakkene våre passer naturligvis perfekt sammen med de andre produktene i vår denimkolleksjon, men kan også brukes til andre antrekk.

Se alle Denim Jackets her


Denim Shirts


Denim shirts er det perfekte valget hvis du vil ha en skjorte som utstråler en røff og avslappet look. Du får en skjorte som fortsatt utstråler en god stil, bare i en litt mer uformell tone enn en vanlig skjorte. Denimskjorter er ofte av tykkere materialer, noe som gjør dem perfekte i kaldt vær eller i overgangsperioder.

Du kan matche denimskjorten med nesten hva som helst. Er du virkelig glad i denim, er selvfølgelig jeans et opplagt valg, men også chinos eller andre bukser fungerer godt. Mulighetene er mange!

Se alle Denim Shirts her