Trust Ecommerce Europe
Handlekurven din er tom.
Ordre: kr 0,00
Total: kr 0,00
Fri frakt fra 1200 kr.
14 dagers returrett
2-5 dager levering
Kundeservice: [email protected]

Bomber jakker

Den klassiske bomber jakke har igjen blitt moderne, og det er godt nytt for alle motemenn. Her på siden finner du våres flotte utvalg av bomber jakker til menn som minner om de klassiske pilotjakkene til menn. Hos 2trendy finner du alltid et stort og moderne utvalg av de feteste moteklær til menn, og det innebærer selvfølgelig også den ikoniske bomber jakke. Se våres flotte utvalg her på siden.
Den ikoniske bomber jakke Den klassiske bomber jakke ble brukt av piloter under første og andre verdenskrig, og siden det har den blitt en ikonisk del av herremoten. Bomber jakker passer perfekt inn i motemannens garderobe, og her på siden kan du finne bomber jakker fra kjente merker som Elvine og Revolution. Den ikoniske jakken er god som både sommer- og overgangsjakke fordi den er veldig luftig.

Hos 2trendy finner du alltid det feteste utvalget av moderne moteklær til menn, og vi sørger alltid for å ha de beste prisene. En del av våres visjon er å kunne tilby det aller nyeste innenfor herremoten, og derfor finner du selvfølgelig også et moderne utvalg av de klassiske bomber jakkene. Husk at du altid får gratis frakt på ordrer over 1000,- og gratis bytting når du kjøper moteklær hos oss.