Trust Ecommerce Europe
Handlekurven din er tom.
Ordre: kr 0,00
Total: kr 0,00
Fri frakt fra 1200 kr.
14 dagers returrett
2-5 dager levering
Kundeservice: [email protected]

Skinnjakker

En stilig skinnjakke passer perfekt til den kvalitetsbevisste motemannens garderobe. Skinnjakken har en rå stil og den får deg til å skille deg ut blandt mengden. Her på siden finner du våres utvalg av skinnjakker til lave priser som garantert gir garderoben din en ekstra boost. Vi forhandler blandt annet skinnjakker fra kjente merker som Urban Classics, Selected og Revolution.

Stilige skinnjakker til motemannen Den klassiske skinnjakken har for alvor gjort comeback, og den har blitt en fast del av garderoben for de norske motemennene. Skinnjakken har en veldig fin passform, og den kan også holde deg varm på vinteren. Hos 2trendy prøver vi hele tiden å utvide våres sortiment av skinnjakker når vi føler det har blitt en sentral og etablert del av herremoten.

Hvis du er på jakt etter en varm vinterjakke som skiller seg ut og er av god kvalitet – da er en skinnjakke et sikkert valg. Den rå stilen gjør seg utrolig godt innenfor herremoten, og skinnjakken passer perfekt til de fleste antrekk; uansett om du liker streetwear, klassisk mettemote, chinos eller jeans. Husk at du alltid får gratis frakt og bytting hos 2trendy.