Trust Ecommerce Europe
Handlekurven din er tom.
Ordre: kr 0,00
Total: kr 0,00
Fri frakt fra 1200 kr.
14 dagers returrett
2-5 dager levering
Kundeservice: [email protected]

Flexfit

flexfit aw 21

Vi har alle sett den klassiske capsen fra Flexfit, fordi den har blitt et symbol på streetwear moten. Flexfit har eksistert i mange år, men fortsetter å gå forran som eksempel innenfor streetwear til menn – og hos 2trendy finner du alltid et moderne og spennende utvalg av capser, samt bucket hats fra Flexfit. Den helt riktige capsen har du i mange år, og den er perfekt til hverdagen når du har det travelt med skole eller jobb.
Moderne streetwear fra Flexfit Flexfit er verdens største produsent av capser, bucket hats og headwear til menn. De fleste capser du finner på hyllene har på en eller annen måte noe med Flexfit å gjøre – og de har også sitt helt egne merke. Flexfit produserer moderne capser til menn for mange kjente merker, og de er assosiert med alle de store sportslagene verden over. Flexfit har mere enn 20 år bak seg, men den gode kvaliteten og det fine designet fortsetter med å sette standarden for capser.

De fleste unge motemenn eier en eller flere capser fordi det er en enkel måte å variere stilen på – og det er kjempe kult sammen med både jeans, skjorter, chinos, shorts og meye mere. Den riktige capsen piffer opp stilen din og den gjør det enkelt å være moderne i hverdagen. Utover det kan du få så mange forskjellige modeller av capser at du kan se ut akkurat som du vil med en caps som passer til deg. 

Hos 2trendy finner du alltid et moderne utvalg av capser fra amerikanske Flexfit, og du finner dem alltid til de beste prisene. Husk at du alltid kan bytte varer gratis hos 2trendy, og at du alltid får gratis frakt på ordre over 1000,-. Vi har et mål om å gjøre det enkelt for unge menn å finne moteklær – og derfor finner du alltid det feteste utvalget her på siden.