Trust Ecommerce Europe
Handlekurven din er tom.
Ordre: kr 0,00
Total: kr 0,00
Fri frakt fra 1200 kr.
14 dagers returrett
2-5 dager levering
Kundeservice: support@2trendy.no

Solid Shorts

Med shorts fra Solid kommer du til å ligne en stjerne - enten du er på ferie eller bare her hjemme og ute for å nyte sommeren. 
Disse shortsene er for deg som vil ligne en ekte vinner og virkelig ha det beste til ditt outfit. Ikke minst er det til deg som vil sende et klart signal om at du forstår deg på mote og alltid ønsker å følge trenden og være smart.
Vi har samlet et stort utvalg til deg, så du enkelt kan finne du kuleste shortsene fra Solid - og få den stilen du er på jakt etter!
View more
Shortser som gjør deg trendy og kul til sommeren! Hvis du skal ut og vise deg frem når sommeren trenger seg på, bør du naturligvis ha de kuleste og nyeste klærne, så du kan virkelig kan fange oppmerksomheten fra både fjern og nær.
Derfor trenger du klær som med sitt design vekker oppmerksomhet hos andre, så du i siste ende blir populær og spennende å se på. 
Heldigvis kan du med noen fete shorts fra Solid oppnå nettopp dette: disse shortsene gir nemlig et uttrykk som andre vil legge merke til og misunne, og du kan stikke av med all oppmerksomheten!  En sommerklar look er et must for en moderne fyr Når det blir sommer er det viktig å ha riktige klær hvis du ønsker å beholde din rolle som en motebevisst og stilig fyr. Her på siden finner du den helt riktige shortsen til din sommerlook - og hvis du vil ta det skrittet videre kan du med fordel supplere antrekket med en fet tank top, solbriller eller noe annet.
Med en fullstendig og komplett stil kan du raskt bli den populære i bybildet - og det sikrer deg at du alltid blir sett på som en moderne fyr!