Trust Ecommerce Europe
Handlekurven din er tom.
Ordre: kr 0,00
Total: kr 0,00
Fri frakt fra 1200 kr.
14 dagers returrett
2-5 dager levering
Kundeservice: support@2trendy.no

Selected Sko/Boots

Sko og boots fra det moderne merke Selected er for deg som vil ha fine og elegante sko til å supplere de stilige klærne dine.

Selected produserer et stort utvalg av kule og moteriktige klær til menn, og skoene og bootsene er et perfekt valg for en stilig mann som har en elegant, kul og fet stil.

View more
Fine sko og boots er et must til klærne dine 

Fine antrekk som fete jeans, fine skjorter og en bunke stilige t-skjorter er et must for alle moderne og stilige menn – men du kommer ikke langt uten sko som matcher stilen din.

Det populære klesmerket Selected lager ikke bare fete og stilige moteklær, men også moderne og flotte sko og boots – så du kan fullføre den ungdommelige og kule stilen din.

Hvis ikke du har et par nye og pene sko eller boots til antrekkene dine, får du ikke en helt den gjennomførte og gode stilen som du vil ha, og derfor skal du selvfølgelig ha noen fine sko.

Kvalitetssko fra Selected er et sikkert valg

Ved å kjøpe sko og/eller boots fra Selected får du ikke bare sko fra et innovativt, stilig og moderne klesmerket – men også en sko som er av beste kvalitet.

Alle produktene fra Selected – inklusivt skoene – er av beste kvalitet så du ikke skal bekymre deg om slitasje og bruk. I stedet kan du bruke tid og energi på å fullføre stilen din og fokusere på å se stilig og bra ut!