Trust Ecommerce Europe
Handlekurven din er tom.
Ordre: kr 0,00
Total: kr 0,00
Fri frakt fra 1200 kr.
14 dagers returrett
2-5 dager levering
Kundeservice: support@2trendy.no

Selected Blazer

Se ut som en ekte stjerne med en fin blazer fra Selected.
Selected gir deg en solid herrestil som andre kommer til å misunne og en fin blazer fra det populære merke pynter stilen din og gjør den enda bedre.
Her på siden ser du utvalget av blazere fra Selected så du finner det beste til dine behov. Vi garanterer deg en maskulin stil så du kan være på ditt beste!
View more
Se ut som en ekte mann med en blazer fra Selected En elegant og maskulin blazer er et sikkert valg hvis du vil se ut som en ekte mann som har orden på stilen sin.
Det populære merke Selected hjelper deg heldigvis langt på vei; de har nemlig de aller kuleste og mest moderne blazerne som passer perfekt til stilen din.
Med en blazer kan du forbedre stilen din og det får deg til å se ut som en ekte mann – så du virkelig kan vise deg frem!
Blazere passer også bra med fine jeans, fete boots og andre moteklær. Kort sagt er blazere et godt alternativ når stilen din skal være helt på topp. Vis deg fra din beste side med de fineste klærne  Blazere er for han som ikke vil se ut som alle andre – men som vil gjøre mere ut av seg selv og vil at folk skal legge merke til han.
Vi garanterer at en blazer gir deg en helt ny sjarm og tro på deg selv, og andre vil misunne deg og skulle ønske de var like kule.
Men det viktigste - vi garanterer at en fin blazer fra Selected vil falle i smak hos damene – så du får all oppmerksomheten du fortjener!
Ta en titt her på siden og finn den perfekte blazeren til stilen din.