Trust Ecommerce Europe
Handlekurven din er tom.
Ordre: kr 0,00
Total: kr 0,00
Fri frakt fra 1200 kr.
14 dagers returrett
2-5 dager levering
Kundeservice: [email protected]

Rains

rains  aw 21

Rains er kjente i hele landet for sitt regntøy i kjempe god kvalitet. I motsetning til mye regntøy som lekker, går i stykker eller sitter dårlig, tilbyr Rains den perfekte kombinasjonen av komfort, stil og regntetthet med sitt store utvalg av forskjellige vanntette produkter. Her finner du et utvalg av regntøy til menn fra Rains. Utvalget omfatter de klassiske regnjakkene fra Rains, men det omfatter også andre spennende produkter som regnbukser, regnhatter og forskjellige modeller av sekker som er designet spesielt til dårlig vær. Rains er et dansk firma som kom i 2012. Visjonen var dengang, og er fortsatt i dag, å produsere regntøy som kan mye mere enn å bare beskytte mot vind og vær. Idèen er også at regntøy skal kunne brukes som noe pent og stilig som folk har lyst til at gå med, også når det ikke nødvendigvis regner. I Danmark og i andre land ser man nemlig en tendens til at folk mere og mere velger å droppe regntøyet fordi det er for stygt eller for kjedelig. Det vil Rains med de fine produktene sine prøve å gjøre om på – og de er allerede godt i gang.


View more
Design inspirert av det skandinaviske været

Rains er et skandinavisk basert firma, og det har stor innflytelse på produktfilosofien deres og spesielt designet. Her er regntøy nemlig ikke noe som kun skal brukes ved ekstreme tilfeller hvor regnstormen treffer hardt og plutselig. Det er heller ikke noe som brukes en fjerdedel av året, når det er regntid. Derimot er regn og uvær i Skandinavia en integrert del av hverdagen hele året rundt. Som skandinaver vet man aldri når det neste uværet kommer. Nettopp derfor har Rains fokusert på å skape produkter som er til hverdagsbruk. Derfor har produktene fra Rains akkurat det riktige designet som kan brukes hele året rundt, hver dag. Idéen er at man skal ha lyst til at ta på seg en regnjakke eller en regnsekk fra Rains på samme måte som man har lyst til å ta på seg sommerjakken – fordi de er komfortable og pene å se på. Klærne fra Rains er altså skapt både som noe man skal ha lyst til å bruke, og noe som passer till uvær.

Velg den klassiske regnjakken fra Rains

Et av de produktene som Rains er absolutt mest kjente for er regnjakkene. Blant utvalget våres av produktene fra Rains finner du også mange forskjellige varianter av den populære jakken. Her er det spesielt fokus på kvalitet, god passform, men også stor variasjon. Det er altså noe til alle menn og alle stiler. For eksempel kan du velge den elegante Rains Long regnfrakken i farger som for eksempel svart, marineblå og i en livlig og annerledes rosa. Den samme type regnjakke kan også kjøpes i en kortere utgave som blant annet kommer i fargene ”moon”, grønn og ”dark teal”. Utover de to klassiske modellene av regnjakkene, kan du også velge noen mere utradisjonelle løsninger når det kommer til regnjakker til menn fra Rains. Det gjelder for eksempel Rains Coach som er en jakkeløsning som ikke minner om de klassiske regnjakkene, men om en parkas- eller bomberjakke. Alle jakkene har sitt eget unike uttrykk, og man bør velge den modellen man selv liker best, rent visuelt. Alle regnjakkene fra Rains er faktisk like effektive når det kommer til beskyttelse mot regn. Men det er også verdt å tenke over at med en kortere versjon trenger du kanskje også en regnbukse. 

Praktiske regnbukser gjør livet lettere

Regnbukser er noe mange forbinner med redsel, svette og motekrasj. Det er sjeldent klær får så dårlig rykte som regnbukser, og det har resultert i at mange heller vil gå rundt en hel dag med våte bukser enn å bruke et par regnbukser. Men når man ser Rains sine regnbukser, kan man spørre seg selv hvorfor noen heller vil bli våt enn å bruke regnbukser. Rains regnbukser til menn er figursydde på en måte som de alle fleste regnbukser ikke er. De fleste regnbukser henger og slenger og er ubehagelige å ha på. RAINS sine regnbukser tilpasser seg faktisk benets naturlige form og er behagelige å ha på. På den måten kommer de ikke til å se så klossete ut, og blir også mere komfortable å bruke. Med disse produktene trenger man ikke komme slengende inn på jobb, eller skole og se ut som man har svømt hele veien. Regnbuksene fra Rains kommer blant annet i blå og svart.

Kombinér fashionstatements med beskyttelse fra regn

Det er langt fra alle som bruker en hatt i hverdagen. Når vi nordmenn bruker hatt, er det i de fleste tilfeller et mote- eller stilmessig valg. Det er nemlig sjeldent at det norske – eller generelt det skandinaviske – været er så ekstremt at en stor hatt er nødvendig. Allikevel er det noe som virkelig ser bra ut med en hatt på hodet. Rains tilbyr vanntette hatter med bred skygge av to grunner; både på grunn av aestetisk appel, og på grunn av din praktiske funksjon. Fordi utover at de ser bra ut, kan regnhattene til menn fra Rains faktisk være et bra alternativ til den klassiske paraplyen. Selvom den brede skyggen ikke gir helt den samme form beskyttelsen, er den effektiv til å holde regnet vekk fra hodet og halsen. Hvis hatten kombineres med en av de fine regnjakkene fra Rains, kan man skape et sett som virkelig ser bra ut. Hattene fra Rains kan fås i farger som hvit og svart – farger som er diskrete, og som passer til de fleste andre produktene og fargetonene fra samme firma.

Fine sekker med dobbeltfunksjon

Utover klær som beskytter mot regn og vind, designer Rains også mange fine, enkle og praktiske sekker til en travel og stilbevisste mann. Når man ser på sekkene fra Rains skal man først og fremst tenke på dem som sekker. At stoffet er vanntett skal dermed ses som en bonus, og ikke det viktigste. Sekkene til menn fra Rains kanaltså mye mere enn bare det, og de kan brukes en god sommerdag, såvel som når det regner. De kommer også i forskjellige modeller, designet til å passe til forskjellige formål. En av de ekstremt populære sekkene fra Rains er backpack-ryggsekken. Denne ryggsekken er designet til å oppfylle alle kravene man har til en klassisk skole-eller jobb-sekken. Det enkle designet og den matte kvaliteten i fargen gir produktet en ''clean'' stil som betyr at denne formen for sekk passer til de fleste antrekk. Materialet er selvfølgelig vanntett. Utover det er innsiden av sekken delt inn i forskjellige rom, blant annet med et rom til en PC. Man kan derfor trygt legge PC'n i sekken og gå utenfor selvom det pøsregner.

Sekker du kan stole på

Utover den klassiske backpack-modellen, har vi i det store utvalget også to andre veske-modeller til menn fra Rains. Den første vesken går under navnet Rains Field Bag og er en mere enkel og kompakt modell som også er designet til å sitte på ryggen ved bruk. Denne baggen kjennetegnes ved en ekstrem minimalisme, noe som går igjen i alle produktene til RAINS, og det kjennetegner den moten og stilen RAINS produserer. Akkurat som de andre veskene fra firmaet er Rains Field Bag skapt i et vanntett materiale. Modellen har også justerbare skulderstropper og et rom til PC. Den siste vesken vi tilbyr på hjemmesiden, er den mere bombastiske Weekend Baggen. Som navnet antyder, har Rains designet baggen med henblikk på pakking til reiser eller helgeturer. Baggen rommer mye mere og egner seg til forskjellige former for bagasje, for eksempel klær, sko og toalettmapper. Denne baggen er utstyrt med fine skulderreimer så man lett kan ta den på ryggen. Som alltid er den produsert i et vanntett materiale, og kan blant annet fås i en stilig støv grønn farge.

Velg Rains og få produkter som holder

Rains er et merke som du kan stole på. Det er også grunnen til at firmaet på så kort tid har vokst seg så store. Rains tiltrekker seg hele tiden flere og flere kunder, og anmeldelsene er alltid de samme: Velg Rains for et merke som bare kan og vil litt mere enn alle de andre. Rains har gjort regntøy moteriktig og morsomt, og det er virkelig en prsstasjon. Med et godt sett regntøy fra Rains trenger du ikke lengere å frykte dårlig vær – tvertimot vil du begynne å så velkommen til regnet og se det som en mulighet til å bruke det nye regntøyet ditt fra RAINS!