Trust Ecommerce Europe
Handlekurven din er tom.
Ordre: kr 0,00
Total: kr 0,00
Fri frakt fra 1200 kr.
14 dagers returrett
2-5 dager levering
Kundeservice: [email protected]

Les Deux

Et klesmerke som fikk rask succes

Selvom Les Deux hadde sin første kolleksjon på markedet i 2011, startet merket faktisk allerede i 2009. Merket ble startet i den danske hovedstaden av de to unge iverksetterne Virgil Nicholas og Andreas von der Heide, og de brukte hele to år på å gjøre ideen til en realitet – en realitet som i dag kjennes i moteverdenen som Les Deux.

Siden da har det gått ekstremt fort og Les Deux finnes i dag i mere enn 100 butikker her i landet, og merket vokser seg også større og større i utlandet! 

Europa - spesielt Sverige og Tyskland - har fått øynene opp for det danske merket, og i dag ser man flere butikker i disse landene som med stor glede forhandler Les Deux’ produkter. Ikke minst er det til stor glede for butikkenes kunder – da Lex Deux er med til å gjøre alle stiler helt perfekt.

Målet for Les Deux stopper ikke her, og de to ambisiøse danskene har planer om å dra sine trendy gensere, fete t-skjorter og skjorter ut i mange flere land i Europa – så mange flere kan oppgradere utseende med stilige og elegante klær!

Unge iverksettere skaper stilige og innovative klær

De to designbevisste grunnleggerne kommer fra forskjellige bakgrunner, men med et felles prosjekt går de en lys fremtid i møte sammen. Begge grunnleggerne er iverksettere, og har klart å skape succesen parallelt med sitt studie.

Andreas von der Heide studerer juss på Kjøbenhavn Universitet, og har involvert seg i nødhjelpsprosjektet Eventure, samt løpt en ironman for kreftrammede i Kreftens Bekjempelses kampagne Team Omsorg. Virgil Nicholas studerer på Handelshøyskolen i Kjøbenhavn, og har en fortid som blant annet trendscout for livsstilmagasinet Euroman.

Sammen har de skapt stor succes for Les Deux med sine minimalistiske og eksklusive stiler. Enkle detaljer, simple motiver, fine tekstiler og en solid konsept har tatt mange danske motehjerter med storm.

De to unge herrene har klart å dra erfaringene, engagementet og iverksetterlyst over til kleseventyret, hvilket resulterer i at de gang på gang leverer kjempe kule og trendy kolleksjoner hvor alt er helt på topp.

Les Deux er et merke du kan være helt sikker på at alle klærne er av nyeste mote og at alle de nye kolleksjonene er med på å prege motebildet.Ser du etter noe nytt til de kule jeansene og buksene, elegante bootsene dine eller noe helt annet – finner du garantert et bra valg her på siden! 

Kjendis-effekten har gjort Les Deux populære i moteverdenen

En veldig populær måte å markedsføre et klesmerke på er ved å koble merket sammen med kjente ansikter – og det har virklig lykkes for Les Deux. Klærne har blitt brukt av en lang rekke danske mediepersonligheter som Christopher, Medina, Anders Lindegaard, Morten Reesen og Niklas Landin

Den danske motestjernen har også hatt succes med å lande på den amerikanske østkysten, i Hollywood, hvor blant annet Orlando Bloom har blitt sett med én av Les Deux trendy capser. Les Deux er milt sagt et merke som selv de største stjernene – både utenlandske og innlandske - vil kle seg med, og som kan hjelpe deg med å få en fin stil! 

Kjendis-effekten som Les Deux har skapt for dem selv har spesilt betydd at mange motebevisste og stilige menn har begynt å ta merket til seg, og i dag er det vanskelig å ikke få øye på Les Deux i byen, uansett hvor i landet du befinner deg.

Produktsortimentet består, utover capser, av bluser, jeans, t-skjorter og forskjellige strikkeklær. Hele sortimentet er selvfølgelig produsert i materialer fra øverste hylle i form av for eksempel egyptisk bomull som gir klærne en stor komfort, og medvirker til den unike passformen. En eksklusiv og tidløs stil til den moderne trendsetteren mikset med gode og kvalitetsbevisste materialer er noe av det som er viktig for Les Deux.

Les Deux er et merke med sjel

Selvom Les Deux enda er et nytt klesmerke, og ikke har samme økonomiske spillerom som de helt store gigantene, er tankene fortsatt på de som ikke har så mye.

Blant de to iverksetterne er det en stor tro på at Les Deux kan være med til at gjøre en forskjell – og ikke bare på motescenen. Derfor har moteprodusenten startet et prosjekt i Zambia, hvor de bygger en skole og sørger for at de lokale kan få en lysere fremtid.

Så hver gang du kjøper et produkt fra Les Deux går en andel til prosjektet i Zambia, så du er direkte med på å gjøre en forskjell for barn som er dårlig stilt. Pengene går blannt annet til skoleutstyr, rene t-skjorter og malaria vaksine til de små barna – og det kan vi alle være enige om er en god sak.

Få et elegant og stilig utseende som en ekte mann

En av de helt store årsakene til at Les Deux i det hele tatt har blitt så utrolig populære er selvfølgelig at merket gang på gang klarer å levere de fineste og mest moderne produktene.

Les Deux klarer alltid å skape en god og moderne stil og det minimalistiske designet gir deg et stilig utseende du virkelig kan være stolt av. Ikke minst kan Les Deux garantert gi antrekkene dine et solid spark i den riktige retningen så du kan få akkurat den stilen du vil ha.

Her finner du et merke med de nyeste og mest moderne klærne som enkelt vil gi deg en klassisk stil som en ekte mann. Hvis du skal bygge deg en solid herrestil – eller hvis du vil dra frem det beste i antrekkene dine – kan du finne det som passer perfekt til deg her på siden!

Klær fra Les Deux passer bra til mange anledninger og du kan lett finne klær fra merket som passer perfekt til en elegant tailoring stil i form av for eksempel stilige skjorter. Det er et bra alternativ til en tur på byen, arbeidsplassen eller kanskje bare til hvis du vil se litt mere stilig og bra ut i hverdagen.

Er du på jakt etter noe mere avslappet og casual, kan Les Deux også hjelpe deg med fete t-skjorter og gensere som gir deg en kul, avslappet og casual stil.

Uansett hva du trenger – og uansett hva du velger – kan du alltid være sikker på å få en elegant og klassisk stil med Les Deux. Merket klarer nemlig å produsere de mest moderne klærne, og det vil enkelt gjøre deg til en kul fyr som har orden på klærne sine!

Dansk kvalitet du kan stole på

Danske varer er noe alle liker – og det gjelder også når det kommer til klær.

Dansk kvalitet er nemlig til å stole på og det er selvfølgelig også tilfellet når vi snakker om Les Deux. Her får du nemlig klær i god og sterk kvalitet, produsert i de beste materialene så du virkelig kan være på ditt beste hver dag.

Alle klærne fra Les Deux er i god kvalitet helt ned til de minste detaljene, og det er noe som kan gi deg ro i magen. Her får du ganske enkelt et produkt som du kan stole på – så du trenger bekymre deg!

Leter du etter et stilbevisst klesmerke som har alle de gode egenskapene i form av god kvalitet, pent design og solide priser, har du kommet til riktig sted. Her på siden finner du alt det du har leter etter!

Fullfør stilen din med klær og produkter fra Les Deux

Utover klær, produserer Les Deux også en stor kolleksjon av stilige, klassiske og elegante herreklokker som kan være med på å fullføre stilen din. Og det er en ting du burde fokusere på når du skal sammensette antrekkene dine; å fullføre dem og gjøre dem komplette så de blir helt perfekte.

Et antrekk som bare mikser noe nytt med noe umoderne – eller mangler noen deler – gir deg aldri en komplet og god stil.

Her kan det derfor være en god ide å ta en titt på moderne accessories til menn så du kan få detaljene på plass sammen med klærne dine. Til det er det selvfølgelig viktig at klærne er spesielt fine og trendy – og her kan Les Deux være redningen.

Med klær og accessories fra Les Deux får du ikke bare en komplet og god stil – men også en stil av høyeste standard. Merket er nemlig kjent for sin elegante stil som raskt vil gi deg en sjarmerende og fet utstråling. Merket blir sett på som en veibaner når det kommer til elegant stil – og folk vil enkelt legge merke til deg hvis du kler deg i nye klær fra Les Deux!

2trendy og Lex Deux gir deg alle mulighetene

Hos 2trendy har vi en klar visnon. Vi vil være din go-to nettbutikk når du skal ha eksklusive og trendy herreklær. Vi vil levere et eksklusivt utvalg fra de merkene som er merkevarme på den norske motescenen – og vi vil gjøre det til lave priser og til en solid service.

Når du har tatt en rundtur i den virtuelle klesbutikken, og bestemt deg for favoritproduktene dine fra Les Deux, så tar vi oss av resten og sørger for at varene blir levert til døren din – så du blir klar til å se bra ut.

Med Les Deux kan du være sikker på at du får akkurat den stilen som skal til for at du kan se ut som en ekte mann og en stjerne. Klærne har en solid kvalitet og en god stil, og merket er alltid med på nyeste mote når det kommer til en moderne stil. På den måten kan du altså være sikker på at Les Deux får deg til å se bra og trendy ut – og de gir deg en god utstråling som andre legger merke til!

Så hva venter du på? Sjekk det store sortiment våres og finn akkurat det eller de produktene fra Les Deux som kan gjøre en forskjell for stilen din!