Trust Ecommerce Europe
Handlekurven din er tom.
Ordre: kr 0,00
Total: kr 0,00
Fri frakt fra 1200 kr.
14 dagers returrett
2-5 dager levering
Kundeservice: [email protected]

Jason Markk

jason markk aw 21

Vi har vel alle prøvd å kjøpe et par fine og kule sneakers som bare skal vises frem. Før vi i det heletatt har klart å forlate hjemmet i de nye skoene har vi klart å møkke dem til. Kanskje har vi allerede fått permanente merker og skader på dem. Her er Jason Markk redningen. Merket tilbyr rengjøringsutstyr til både nye eller gamle sneakers som kan fjerne skitt og svarte streker og andre skader som du absolutt ikke vil ha på skoene.

Merket ble grunnlagt for over 10 år siden i 2007 av mannen som nemlig heter Jason Markk. Merket har siden det hatt stor succes med salg av rengjøringsprodukter til sko og sneakers. Jason Markk finnes her på siden, og i mere enn 2.000 butikker, i over 30 land verden over. Merket er den dag i dag kjent for å være de beste når det kommer til skopleie i toppklasse. Målet er at opfylle sneaker brukernes ønsker og behov ved å være kreative og mere innovative. Målet er å bli verdens mest anerkjente merke når det kommer til skopleie, tilbehør og rengjøringsutstyr til sneakers.

Jason Markk garanterer deg alltid rene sneakers

Takket være Jason Markk er vi ikke lengere nødt til å bruke husholdningsmidler eller andre rengjøringsløsninger som kan inneholde sterke kjemikalier til å vaske de nye skoene. Hos Jason Markk finner du blant annet skorenser, børster, fiber håndkler, sprayer og mere. Prøv for eksempel Jason Markk wipes som raskt og enkelt kan fjerne svarte streker som av og til kan komme på de nye skoene dine. Merket tilbyr gode og super effektivt utstyr som både er godt å ha liggende i hjemmet, men også er enkelt å ha med i sekken når du skal på jobb eller en tur på byen. På den måten er du alltid sikret følelsen av å ha nye og fine sko. Og hvis du skulle ha et uhell med skoene dine, er du alltid helgardert med produkter fra Jason Markk i sekken. Jason Markk tilbyr kreativt og innovativt rengjøringsudstyr og pleie til sneakers i høy kvalitet. Med produktene er du garantert et raskt, enkelt og skinnende resultat. Uansett om det er nye eller gamle sneakers du vil pleie. Du kan glemme alt om de gamle kjerringrådene. Kjem bort skoene med Jason Markk i stedet.