Trust Ecommerce Europe
Handlekurven din er tom.
Ordre: kr 0,00
Total: kr 0,00
Fri frakt fra 1200 kr.
14 dagers returrett
2-5 dager levering
Kundeservice: support@2trendy.no

Fila

Fila er et kjent og verdensomspennende merke som har mere enn 100 år bak seg som motemerke. Hos 2trendy finner du et moderne og spennende utvalg av moteklær til menn fra Fila. Selvom merket tradisjonelt har blitt forbunnet med sportsklær, står Fila også bak innovative og spennende kolleksjoner til motemannen. Hvis du er på jakt etter spennende moteklær til menn fra Fila, finner du et stort utvalg her på siden.
View more
Fra sportsklær til motemerke Fila er et av de klesmerkene som sakte, men sikkert har gått fra sportsklær til moteklær – akkurat som for eksempel Asics og Nike. Det betyr at du ikke bare får en klesprodusent med masse erfaring; men også en klesstil som er inspirert av sportsverdenen. Hvis du liker den atletiske streetwear er Fila helt klart et merke for deg.

Fila har stolte tradisjoner innenfor sportswear, og det er et klesmerke som startet helt tilbake i 1911. Med utallige verdensmestre og storlag som bruker merket, vet de godt hvordan de skal lage klær. Men Fila er ikke bare sportsklær, for kolleksjonene kommer også med fine og spennende eksempler på moteklær til menn. Inspirert av sportens verden selvfølgelig.

Fila tilbyr en stor vifte av moteklær til menn; blant annet de alltid populære poloene, shorts og mye annet. De kommer med en perfekt blanding av moteklær og sportsklær som passer perfekt til den typiske, norske motemannens garderobe. Hvis du er på jakt etter nye og spennende klær til den neste festen – eller bare trenger flere muligheter til hverdagen – så er Fila et bra alternativ.

Hos 2trendy er vi alltid på jakt etter nye og spennende merker som kan være med til å gjøre forretning enda bedre; og enda mere innbydende for deg. Fila er et av de merkene som er med til at gjøre 2trendy enda bedre. Husk at du alltid får gratis frakt på ordre over 1000,- og gratis bytting når du handler moteklær hos 2trendy.