Trust Ecommerce Europe
Handlekurven din er tom.
Ordre: kr 0,00
Total: kr 0,00
Fri frakt fra 1200 kr.
14 dagers returrett
2-5 dager levering
Kundeservice: [email protected]

Badeshorts

Er du på jakt etter et par fine og moderne badeshorts til ferien, svømmehallen eller stranden? Da finner du et stort utvalg av smarte badeshorts hos 2trendy. Vi har et stort utvalg av badeshorts fra kjente merker som Björn Borg og Franks. Vi prøver alltid å utvide sortimentet med de feteste merkene, modeller og moteklær til menn.
Moderne badeshorts til motemannen De fleste av oss nordmenn elsker sol, sommer og godt vær. Det betyr nemlig masse kvalitetstid med familien og vennene – og ikke minst en masse frisk luft. Hvis du elsker den norske sommer, og elsker å gå på stranden skal du selvfølgelig også ha de feteste badeshorts. Her på 2trendy finner du alltid et aktuelt utvalg av moderne shorts til bading som passer til tidens trend.

Her på 2trendy er vi opptatt av moteklær til menn, og derfor finner du også kun de feteste merkene innenfor badeshorts. Vi forhandler blandt annet moderne svømmeshorts fra kjente merker som Björn Borg og Franks. Vi er tilhenger av å se bra ut døgnet rundt – også selvom man er på stranden.